lorik199 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 oare se poate asa ceva , dupa parerea mea e fake http://www.youtube.com/watch?v=TpFf_qK7 ... re=related Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 nu poate fii adevarat...cine preia semnalul de la i-pod ? moneda? si daca pui o moneda mai valoroasa se aude bass-ul mai puternic? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Vr?jeal? de doi lei.Sînt necesare cuno?tin?e minime de fizic? ca s? realizezi c? nu are cum s? mearg? gogom?nia aia. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Da...... si mie mi se pare o porcarie. Desi stiu ca intre 2 metale apar diferente de potential, chiar daca sunt in contact, deci si o rezistenta intre ele, daca ar fi folosit o folie de aluminiu si o moneda de cupru, cred ca e posibil sa auda ceva, dar nu sigur depinde de rezistenta care se formeaza.Am mai vazut prosti de genul pe youtube, cum alimentezi un Tv cu tub cu o baterie de 1.5 v Link spre comentariu
bogdan_ Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 e plin de prosti de genu asta pe youtube. mai era unu cu "it's called electrical tape because it conducts electricity" si se referea la banda de izolat.... Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 dj love, se poate, dar mai mult de câteva milisecunde nu ?ine bateria aia!!!111oneoneonetwo Link spre comentariu
bogdan_ Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Da...... si mie mi se pare o porcarie. Desi stiu ca intre 2 metale apar diferente de potential, chiar daca sunt in contact, deci si o rezistenta intre ele, daca ar fi folosit o folie de aluminiu si o moneda de cupru, cred ca e posibil sa auda ceva, dar nu sigur depinde de rezistenta care se formeaza.Am mai vazut prosti de genul pe youtube, cum alimentezi un Tv cu tub cu o baterie de 1.5 v pai cum sa se auda ceva? si daca aplici tensiune pe ansamblu nu exista nici o forta care sa produca vreun fel de miscare care sa duca la vibratii. Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Eu zic ca merge dar trebuie sa fii dibaci...Functioneaza ca difuzor electrostatic si nu descarca bateria chiar asa repede fiindca e de impedanta ridicata. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 ce moned? e aia???nickel quarter sau silver quarter???ori silver dollar??? (da, simt pofta s? încerc ?i eu... dar cu un pm3 player de 2 bani u?ori, nu cu ipod... c? oricum n-am!!! ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum