xardas Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 ok am descoperit cum vine, postez si aici pt voi.===============================1 - N.C.2 - Sub in (grey)3 - N.C.4 - Center in (green)5 - Left Front in (yellow)6 - Turn amps on (orange)7 - Unmute left, right, subwoofer (blue)8 - Unmute center (white)9 - Right Front in (purple)10 - +8V for Control Pod logic (thick red)11 - Ground for Control Pod (thick green)12 - Ground for Control Pod (thick blue)13 - Overheat detect? (black)14 - +12 V for Control Pod logic (thick brown)15 - -12 V for Control Pod logic (thick black)Shield - Blank wire=============================== Link spre comentariu
Vizitator vascanr Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 buna am o problema cu consola logitech z-5500... azi cand am venit acasa am bagat in priza sistemul dar consola n usa aprins deloc.. nu merge care sa fie problema si daca se poate rezolva cumva... Link spre comentariu
Andrei87 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Vă Salut. As dori sa știu despre ce varianta de logitech z5500 vorbiți. Știu ca sunt 2 pe piața noastră. Multumesc Link spre comentariu
Andrei87 Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 (editat) Bună ziua. Are cineva schema de la z5500? Am o problema cu alimentarea lm7818.Multumesc Editat Decembrie 18, 2015 de Andrei87 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum