Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor amplificator auto

eddy_knnabis

Postări Recomandate

saptamana viitoare trebuie sa imi vina amplificatorul..cumparat de la un tip de pe site....problema este ca nu stiu daca pot sa il leg direct la mufa casetofonului sau imi trebuie o prostie de adaptor..sau cum le zice alora care fac trecerea din high-leve in low level. am pus mai jos o poza cu schema mufei din casetofon. intrebarea mea este daca pot sa leg amplificatorul direct la c1...adica daca acei 5v sunt buni pt o iesire low-level

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eddy_knnabis

4

• ari_panterra

3

Top autori în acest subiect

multam pt raspuns...si inca o intrebare....a incercat cineva sa puna un amplificator pe o astfel de mufa?..ca am dubii in ceea ce priveste schema mufei din poza atasata..spre exemplu am un prieten cu renault clio....si pe casetofonul lui din fabrica la c1 e pusa telecomanda.

Link spre comentariu

am montat cu succes cateva amplife la astfel de mufe(golf4,passat,etc),dar aveau si schema mufei pe carcasa aparatului,si asa ar trebui sa aive si cel de pe renault.ce model e cel pe care vrei sa-l conectezi la amplif?

Link spre comentariu

este un blaupunkt san remo cd34....cam rar modelul..are doar track..dar eu sunt multumit de cum reda....si mufa lui este exact ca in poza..stiu ca c3 sigur este ca in poza ca i-am pus un mp3-player pe line-in si mergea.....dar nu inteleg de ce la prietenul cu renault telecomanda este pusa la c1

Link spre comentariu

probabil casul prietenului tau era philips facut pt renault,si eu ma uit acum la un philips de logan care nu are nici un pin in mufa c2,deci....poate nu vor firmele sa se acuze de plagiat :ras: daca merge,ce-ti mai rupi capul inutil?! :nebunrau:stai ca m-am prins de smecherie:philips-ul de renault nu are nimic la c2(mufa de telecomanda) in schimb la c1 din cei 6 pini, trei sunt pt iesirea de linie(r gnd l) fara a mai avea iesire de linie pe 4 canale,iar ceilalti 3 sunt pt telecomanda.multumit?

Link spre comentariu

foarte multumit...de fapt am gasit si eu modelul casetofonului pe net..mai exact pinout-ul lui care e total diferit de cel al unui blaupunkt cu mufa iso...dar cum ziceai si tu...ce mai conteaza...si inca o data mersi pentru ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări