Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator jdm

emy_dx

Postări Recomandate

Va salut.Trebuie sa recunosc de la inceput ca nu am mai lucrat cu vre-un programator,de aceea am apelat la voi in speranta ca ma veti ajuta.Am realizat acest programator:http://www.bobtech.ro/catalog/programator/prog_jdm.html si nu ma descurc deloc cu icprog,nu stiu cum sa sterg o memorie,sa o rescriu etc.Mentionez ca vreau sa-l folosesc doar pentru memorii 24cxx.Cu stima emy

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

2

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Va salut.Trebuie sa recunosc de la inceput ca nu am mai lucrat cu vre-un programator,de aceea am apelat la voi in speranta ca ma veti ajuta.Am realizat acest programator:http://www.bobtech.ro/catalog/programator/prog_jdm.html si nu ma descurc deloc cu icprog,nu stiu cum sa sterg o memorie,sa o rescriu etc.Mentionez ca vreau sa-l folosesc doar pentru memorii 24cxx.Cu stima emy

Din cate-mi aduc aminte doar unul dintre programatoarele hardware poate sterge si scrie memoriile eeprom reproductibil (cred ca cel paralel), cel serial le poate doar citi. E foarte important ce versiune de Icprog aveti, fiecare e cu bug-urile lui...
Link spre comentariu

Am Icprog 1.05D,acum sincer nu stiu daca se poate sterge memoriile eeprom cu programatorul pe care l-am facut,un lucru il stiu sigur ca l-am proiectat fara nicio greseala(PCB).Am facut si setarile la icprog dar fara nici un rezultat.Sincer m-am cam impotmolit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări