djlove Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Deocamdata am nevoie de niste sfaturi cu privire la aranjarea componentelor in carcasa, cum crede-ti ca ar fi mai bine? http://it.tinypic.com/view.php?pic=1rereq&s=5 http://it.tinypic.com/view.php?pic=2iqy9uu&s=5 Aranjarea trebuie facuta astfel incat sa pot pune si un ventilator sau 2 pe radiatoare. Astept sugestii Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 a 2-a variant?, dar cu pl?cile puse "invers", astfel încât s? ai radiatoarele spre "spatele" cutiei.între radiatoare ?i spate la?i loc pentru ventilatoare...vezi s? ai cablurile de intrare cât mai scurte posibil... or fi toroidale trafurile alea, dar tot po?i avea surpriza s? "culegi" brum cu cabluri de intrare prea lungi... Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Fata amplificatorului va fi in partea unde e plasticul negru pe margine Link spre comentariu
zal Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Sigur a doua variant? e mai bun? ?i se mai poate ajusta: eu a? merge tot pe simetrie dar cu cele 2 trafo unul peste altul în spate (nu te speria c? toroidalele sînt autoecranate, doar s? pui ni?te cauciuc între ele ca s? nu se turteasc? spirele), sau unul lîng? altul, pe mijloc. Intr?rile distan?ate, una în dr, una în stg, ?i ie?irile plus alimentarea cu 220V în mijlocul panoului din spate. A?a po?i ecrana ulterior aceast? parte, dac? e nevoie. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Nu au loc in carcasa unul peste altul :cry: , eu ma gandeam sa le aranjez astfel incat sa pot folosi si spatele care e acum, implicit si aceasi pozitionare a RCA-urilor, dar cred ca nu prea se poate. Gasesc tabla si fac alt spate cum imi trebuie mie. Multumesc pentru sfaturi.Ce credeti ar fi bun si un soft start? Torurile au cam 200W bucata. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Nu ai anevoie de soft-start la consumul ?la, decît dac? folose?ti condenatori de filtraj de capacit??i exagerate. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Nu cred ca are rost sa discutam aici de gramatica si alte nebunii, eu am deschis topicul acesta pentru a primi sfaturi cu privire la realizarea acestui amplificator.Rog un moderator sa stearga posturile inutile.Celorlati multumesc pentru sfaturi. Deocamdata lucrez la sursa amplificatorului si inca ma gandesc ce protectie sa folosesc. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Ieri am avut putin timp liber in care am realizat sursa pentru acest amplificator. Ce a iesit se vede in poze. Am folosit diode rapide, condensatori SAMWHA, condensatori in paralel cu fiecare dioda, cate unul MKT in paralel cu cond de filtraj si cate unul in paralel cu firele care vin de la transfoarmatoare. Am mai obtinut si o tensiune de 12V cu ajutorul unui stabilizator 7812 pentru a alimenta 2 ventilatoare de 120x120. Am folosit atiti pini de conectare la masa pentru a putea duce toate masele din acelasi loc. http://it.tinypic.com/view.php?pic=2rdurs8&s=5 http://it.tinypic.com/view.php?pic=9tlt0o&s=5 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Cu torurile alea ce e p-acolo ? Link spre comentariu
Blind Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 Cu torurile alea ce e p-acolo ? Filtre... Link spre comentariu
djlove Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 E un secret de stat Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 ce fac rezistentele alea de 10 ohm? Link spre comentariu
djlove Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Sunt puse doar pentru cand am facut pozele, sa fie completa, nu sunt lipite pe placa, acolo o sa vina niste rezistente de 2,2k sau 2,7 k Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 1, 2009 Partajează Postat Martie 1, 2009 E un secret de stat Eu te-am intrebat serios, nustiu de ce iti vine sa rizi. Link spre comentariu
djlove Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Dupa cum a spus si Blind formeaza un filtru. La treaba asta m-am inspirat din laboratorul de electronica de la facultate si de la domnul tibi de la quad 405. Nu am osciloscop sa vad ce modificari produce formei de unda, dar cred ca ajuta la liniarizarea acesteia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum