mitalimbasan Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Salutare tuturor....o rugaminte am la voi,cei mai mai experimentati decit mine.Am un fisier scris in C si care cuprinde un pic16F628A,un LCD si o tastatura 3*4 ,care reprezinta un CODELOCK. As dori sa modific un cuvint care imi apare pe lcd,si nu stiu cum.Ex. sa schimb cuvintul COMBINATION cu cuvintul LIMBASAN. iar la urma sa rezulte fisierul HEX. Am incercat cu MikroC,dar imi da niste erori, m-am uitat pe net dupa ceva care sa ma ajute dar nimic. Va rog daca se poate sa imi explicati si mie.Multumiri Link spre comentariu
pyu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Banuiesc ca l-ai copiat de aici - http://www.8051projects.net/downloads195.html Trebuie sa cauti sa vezi cu ce a fost compilat (cred ca micro basic), apoi sa te apuci de treaba, de modificari. Link spre comentariu
mitalimbasan Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Da acela e montajul si schema,de la adresa respectiva, Pai fisierul nu e scris in C? nu are extensia C? am incercat si cu micro basic,dar nici asa nu merge...erori peste erori. Reamintesc ca am simulat in PROTEUS,si merge perfect. Ce as mai putea face sa compilez fisierul modificat? Link spre comentariu
pyu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 e scris in limbaj C, dar compilatoarele difera intre ele. Adica o rutina pot fi interpretate altfel, librariile difera, etc.Posteaza ce erori iti da, si la ce linii, nu am lucrat in microbasic, dar daca imi dai seama, poate te ajut. Link spre comentariu
mitalimbasan Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Asta e una din erori, cand am vrut sa compilez cu mikroC.... Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 E un C, dar nu pare sa fie standard; lipsesc directivele #include, si din cand in cand cate un ";". Nu ma pricep la mikroC, deci nush ce sa zic. Ai si hex-ul cumva? Poate se poate modifica direct acolo. Link spre comentariu
mitalimbasan Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Bogdan,asta e hex-ul....si multumesc pt ajutor. L-am salvat in txt ca nu ma lasat sa incarc sub extensia hex...sau nu am stiut eu? Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Bogdan,asta e hex-ul....si multumesc pt ajutor. L-am salvat in txt ca nu ma lasat sa incarc sub extensia hex...sau nu am stiut eu?E COMBINATION cu litere mari? Ca nu pot sa gasesc string-ul asta in hex.Mai ai cumva un hex separat si pentru EEPROM? Sorry, n-am mai programat de ani de zile un PIC, nu mai stiu care era schema la ele Link spre comentariu
mitalimbasan Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Bogdan,scuze inca o data dar daca vrei si poti intra pe messul meu mitalimbasan. Ca asa prea mult dureaza prin forum.Daca nu vrei ,nu ma supar. COMBINATION e scris cu litere mari..... http://www.8051projects.net/downloads195.html asta e adresa de la care am luat proiectul Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Bogdan,scuze inca o data dar daca vrei si poti intra pe messul meu mitalimbasan. Ca asa prea mult dureaza prin forum.Daca nu vrei ,nu ma supar. COMBINATION e scris cu litere mari..... http://www.8051projects.net/downloads195.html asta e adresa de la care am luat proiectulDin pacate nu merge cu schimbat string-urile direct din hex, trebuie ori dezasamblat, ori vazut pentru ce compilator e scris. Link spre comentariu
pyu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Trimite-mi un mail ([email protected]) cu kitul de mikroC, ca nu il gasesc, si poate am timp sa ma uit maine seara peste codul tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum