Vizitator NoFaith Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 da, am studiat un pic problema se pare ca mai nou driverele astea de la convertoare usb to serial emuleaza un port serial... ceea ce e bine pt. mine caci asa imi va functiona si programul(icprog), dar acum vine partea interesanta... eu foloseam varianta aia simplificata de la jdm, fara alimentare externa , pur si simplu pc-ul scoate cei 13v pe MCLR pt. programare, l-am folosit inclusiv pe laptop fara probleme, cum fac acuma cu convertorul asta caci sunt 100% ca nu v-a debita acei 13v, singura mea optiune ramene doar o alimentare externa nu? Link spre comentariu
tomaur Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 mai puteti face si un inverter 5vcc/13vcc ,pe baza asta functioneaza programatorul pe usb Link spre comentariu
tomaur Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Am facut si programatorul pe usb de la kudelsko si programeaza ''belea'' nu ma asteptam sa functioneze asa de bine si rapid ,pe deasupra nici nu mai trebuie alimentare externa si functioneaza pe xp pe leptop,foarte tare acest programator. Link spre comentariu
alex_hobeanu Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Am facut si eu programatorul usb kudelsko cu cablajul de pe site. Pe calculator cu procesor Intel (laptop) functioneaza bine. Atentia insa pentru cei care doresc sa il foloseasca pe calculatoare cu procesor AMD ca driverul de usb nu functioneaza si nu exista sau cel putin nu am gasit eu o rezolvare pentru aceasta problema. Link spre comentariu
DREDD Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Am facut si eu programatorul usb kudelsko cu cablajul de pe site. Pe calculator cu procesor Intel (laptop) functioneaza bine. Atentia insa pentru cei care doresc sa il foloseasca pe calculatoare cu procesor AMD ca driverul de usb nu functioneaza si nu exista sau cel putin nu am gasit eu o rezolvare pentru aceasta problema.Poti detalia te rog ce configuratie AMD ai avut (folosit)? Link spre comentariu
alex_hobeanu Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Configuratia este AMD64X2 3800 cu placa de baza MSI K9N Platinium. Din ce am citit pe net programatoarele GTF Lite nu merg cu nici un fel de procesor AMD. Sunt niste discutii pe forumuri din afara pe tema asta. Oricum este o versiune veche, se gasesc altele mai noi iar link-urile sunt postate pe aici. Eu am mai facut un programator usb in urma cu ceva timp, iar schema si cablajul le-am postat pe forum. Dezavantajul este ca are destul de multe componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum