tomaur Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 salutare tuturor. a facut cineva un programator pe usb win xp ,care sa mearga din prima ?? as dori si eu o schema buna cu toate datele complete daca are cineva. multumesc frumos. Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 chiar nu a facut nimeni asa ceva ????????????? Link spre comentariu
DREDD Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Cauta aici: http://kudelsko.free.fr/ Succes! Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 da am facut eu icd2 si pickit2 Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 mii de multumirii . am sa le testez pe toate si va tin la curent cum au mers.acum ma apuc sa fac cablajele pentru toate.salutarii. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 De remarcat ca programatorul pe USB va avea nevoie de un alt programator pentru a programa PIC18F2550... Cauta aici: http://kudelsko.free.fr/Pentru programatorul pe seriala as putea folosi o sursa de calculator? Vreau sa programez PIC-uri din familia 18FXXX... Link spre comentariu
DREDD Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 De remarcat ca programatorul pe USB va avea nevoie de un alt programator pentru a programa PIC18F2550...DREDD scrie:Cauta aici:http://kudelsko.free.fr/Pentru programatorul pe seriala as putea folosi o sursa de calculator? Vreau sa programez PIC-uri din familia 18FXXX...Intradevar pentru programarea lui 18f2550 folosit pentru programatorul pe USB ai nevoie de un programator aditional. Poti folosi oricare din variantele prezentate pe site (pe port paralel sau pe port serial), sau un alt programator. Eu personal am un programatorul pe portul paralel, dar varianta pe USB mi se pare mult mai tentanta mai ales ca nu foloseste o sursa externa de alimentare si in plus placile noi de comp elimina incet incet porturile paralele si chiar pe cele seriale.In legatura cu alimentarea programatorului pe COM, trebuie sa ai in vedere ca tensiunea de programare e de 13V, deci tensiunea de alimentare a montajului trebuie sa fie mai mare. Nu inteleg de ce vrei sa te complici - oricare traf de 12V, inclusiv cele de mica putere (cu montare pe PCB) e bun!!!. Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 am facut programatorul cu rs232 si merge belea dar am pus74hc00 inversand pini 8 cu 10 in locul cd4093. asta chiar merge bine si foarte rapid.urmeaza sa-l fac pe ce pe usb cu pic18f2550 si va tin la curent. multumiri celor care m-au ajutat cu schemele. Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 salutare tuturor. gata am facut si programatorul pe usb ,dar nu am picul 18f2550 si trebuie sa astept pana vine. mutumiri celor care m-au ajutat. Link spre comentariu
crispus Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Nu inteleg de ce vrei sa te complici - oricare traf de 12V, inclusiv cele de mica putere (cu montare pe PCB) e bun!!!.Nu am nici un traf, am doar o sursa de la un calculator mai vechi...am facut programatorul cu rs232 si merge belea dar am pus74hc00 inversand pini 8 cu 10 in locul cd4093.Cum/cu ce ai facut PCB-ul? Imi place cum ti-a iesit. Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 cablajele le fac cu negativ la imprimanta si expuse la ultraviolete pe suport fotorezistiv pozitiv 20,iar proiectarea o fac cu maker 2000 un soft mai vechi dar care ma multumeste . Link spre comentariu
DREDD Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 cablajele le fac cu negativ la imprimanta si expuse la ultraviolete pe suport fotorezistiv pozitiv 20,iar proiectarea o fac cu maker 2000 un soft mai vechi dar care ma multumeste .Ai facut o reproiectare a cablajelor de pe site-ul kudelsko?Imi place mai mult decat originalul.Felicitari! Link spre comentariu
Vizitator xebbmw Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 WinPic 800 versiunea 3.55g este una veche, probabil nu mai este actualizata cu noile controllere. O schema pe care eu am contruit-o si functioneaza: USBurn BR Link spre comentariu
Vizitator NoFaith Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Exista o sansa sa folosesc jdm cu ic-prog dar sa fac cumva sa mearga pe usb?nu am serial pe laptop?ceva de genul usb-rs232 adapter? intreb doar de curiozitate..... Link spre comentariu
tomaur Postat Martie 31, 2009 Autor Partajează Postat Martie 31, 2009 teoretic trebuie sa mearga cu un convertor usb-serial ,la uni chiar a mers dar la mine nu.cred ca vina a fost a convertorului ,asa ca am facut un programator direct pe usb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum