Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema SpeedStream 5660 Ethrnet ADSL Modem

Reynolds

Postări Recomandate

cand il conectez la pc prin cablu de retea Pc trimite pachete dar nu primeste nimic inapoi.

nu se conecteaza la pagina lui gen http://10.0.0.1, am incercat si altele si tot nu merge.

Se aprind ledurile de la sys-verde, atm-nimic, dsl verde-portocaliu licare, enet verde.

am incercat si pe serial si imi arata ca s-a conectat dar nu apare lista de comenzi si nu pot tasta nimik.toate astea le-am incercat fara o conexiune adsl deoarece nu posed.

vroiam sa-l upgradez si sa-l folosesc ca router pentru conexiunea de la RDS care este cu ppoe.

Este ars sau gresesc eu pe undeva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Reynolds

4

• MifTy

4

• nelu57

1

Top autori în acest subiect

hardware nu are nimic, dar f?r? soft, a?a se comport?!!!când ?i-am zis de schem?, voiam s? ?tiu dc? e vre-o ?ans?, ceva de jtag!!!e lent dar m?car po?i boota sistemul ?la suficient cât s?-l faci s? "accepte" o rescriere de firmware complet?!!!doar c? f?r? s? ?tii mai multe despre el, nu faci nimic!!!

Link spre comentariu

eu credeam ca-l pot converti in router.l-am demontat

:sparge: Zice c? este ADSL...?i nici m?car nu ai încercat ?...Nici cu un sobor de preo?i ! nu-l puteai converti. :rade: Bine i-ai f?cut :aplauze ...c? mare lucru nu ?tiu dac? faci din el... :da
Link spre comentariu

eu credeam ca-l pot converti in router.l-am demontat

bun, f? poze, s? c?ut?m ?i noi, ?i caut? ?i tu ceva informa?ii despre cipurile alea: microprocesor, flashuri, ?i de asemenea niscai înscrisuri pe "placa de baz?"...cu pu?in noroc, m?car îl repari... repet, fizic n-are nimic, dar f?r? firmware nu booteaz?!!!ca orice sistem embedded, de-aia am pomenit de jtag!!!s-ar putea s?-l faci router, dar nu cred c? ai ?anse... dar dac? e un microprocesor, nu vre-un vhdl (mai sunt ?i cazuri de-astea), sunt ?anse mari s? fie suportat de linux, ?i s? po?i compila un firmware!!P.S. bag? loca?ia la profil, în caz de nevoie, s? ?tim unde s? te trimitem la cump?r?turi... :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări