Reynolds Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 cand il conectez la pc prin cablu de retea Pc trimite pachete dar nu primeste nimic inapoi. nu se conecteaza la pagina lui gen http://10.0.0.1, am incercat si altele si tot nu merge. Se aprind ledurile de la sys-verde, atm-nimic, dsl verde-portocaliu licare, enet verde. am incercat si pe serial si imi arata ca s-a conectat dar nu apare lista de comenzi si nu pot tasta nimik.toate astea le-am incercat fara o conexiune adsl deoarece nu posed. vroiam sa-l upgradez si sa-l folosesc ca router pentru conexiunea de la RDS care este cu ppoe. Este ars sau gresesc eu pe undeva ? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 ... e?ti sigur c? l-ai upgradat???c? pare c? nu mai are firmware!!! Link spre comentariu
Reynolds Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 nu l-am upgradat deoarece pc-ul nu-l vede.ce anume as putea sai fac ? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 mai întâi caut? o schem? pe net...dup? aia... mai discut?m.sau du-l la reparat... dac?-?i convine!!!btw... cum de te-ai gândit c? un modem poate fi transformat în router????? Link spre comentariu
Reynolds Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 e bun de dezmembrat Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 hardware nu are nimic, dar f?r? soft, a?a se comport?!!!când ?i-am zis de schem?, voiam s? ?tiu dc? e vre-o ?ans?, ceva de jtag!!!e lent dar m?car po?i boota sistemul ?la suficient cât s?-l faci s? "accepte" o rescriere de firmware complet?!!!doar c? f?r? s? ?tii mai multe despre el, nu faci nimic!!! Link spre comentariu
Reynolds Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 eu credeam ca-l pot converti in router.l-am demontat Link spre comentariu
nelu57 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 eu credeam ca-l pot converti in router.l-am demontat Zice c? este ADSL...?i nici m?car nu ai încercat ?...Nici cu un sobor de preo?i ! nu-l puteai converti. Bine i-ai f?cut ...c? mare lucru nu ?tiu dac? faci din el... Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 eu credeam ca-l pot converti in router.l-am demontatbun, f? poze, s? c?ut?m ?i noi, ?i caut? ?i tu ceva informa?ii despre cipurile alea: microprocesor, flashuri, ?i de asemenea niscai înscrisuri pe "placa de baz?"...cu pu?in noroc, m?car îl repari... repet, fizic n-are nimic, dar f?r? firmware nu booteaz?!!!ca orice sistem embedded, de-aia am pomenit de jtag!!!s-ar putea s?-l faci router, dar nu cred c? ai ?anse... dar dac? e un microprocesor, nu vre-un vhdl (mai sunt ?i cazuri de-astea), sunt ?anse mari s? fie suportat de linux, ?i s? po?i compila un firmware!!P.S. bag? loca?ia la profil, în caz de nevoie, s? ?tim unde s? te trimitem la cump?r?turi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum