Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asa nu! (Probleme cu un sistem z-5500)

Vizitator TheRogue

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DJ_Speedy

6

• Dr.L

2

• harry

2

• tranzistor

2

Top autori în acest subiect

Nici un alt difuzor, oricat de apropiat ca parametrii ai gasi tu, nu se va auzi ca originalul. Cutia aia a fost facuta fix pentru difuzorul ala. Orice altceva ai baga in el se va auzi fie prost, fie foarte prost fie tu il vei auzi bine pentru ca vrei tu sa se auda bine (doar trebuie sa justifici si tu banii intr-un fel, nu? :nas: ). Daca iti cauti alt difuzor, o sa trebuiasca sa iti faci si alta cutie. Mai bine da un anunt, ai rabdare, si poate gasesti sa cumperi unul original.

Link spre comentariu

sistemele ca sistemele...Ontopic: incearca sa iei altceva...daca nu ai qm...aia e -> repara-l.Offtopic: am avut ocazia sa imi cumpar un 5.1...am testat un z5500 si mi-a lasat o impresie destul de proasta...subul putea sa fie mai "moale"...sa nu acopere definitiv satelitii, si asa mici.m-am ales insa cu un home intreg (samsung ht-thx25).lasand la o parte faptul ca are putintei watti, m-a impresionat sunetul cald si clar, mediile se "pupa" destul de bine cu joasele, care ajung destul de jos (~20-25 Hz).si nu mi se pare deloc a fi o pocnitoare de sub...doar ca e pentru "acasa", nu pentru pasionatii de "watti" putere

Link spre comentariu

Cu riscul de a-mi lua scuipati virtuali, z5500 se aude mai prost decat un sistem 5.1 facut de genius (cel din lemn, de 3.5mil sau p-acolo). Verisoara-mea are z5500 iar o banda undeva in zona mediilor nu este reprodusa...se aude ca un qr (cel putin pe mine ma deranjaza). Si-a luat frati-miu genius de curand, se aude mult mai bine decat z5500 (eu nu agreez sistemele 5.1, prefer boxe pe 2 cai...si multe)

Link spre comentariu

Cu riscul de a-mi lua scuipati virtuali, z5500 se aude mai prost decat un sistem 5.1 facut de genius (cel din lemn, de 3.5mil sau p-acolo). Verisoara-mea are z5500 iar o banda undeva in zona mediilor nu este reprodusa...se aude ca un qr (cel putin pe mine ma deranjaza). Si-a luat frati-miu genius de curand, se aude mult mai bine decat z5500 (eu nu agreez sistemele 5.1, prefer boxe pe 2 cai...si multe)

cam asha ziceam shi eu...dak asculti un sistem d-asta iti vine sa faci exact ce face maimutoiu' din avatarul tau... :sparge:

Edit:

DICTIONAR:

DAK = DACA

QM = CUM

Care-i smecheria? Uzezi tastatura mai putin? Sau e mai "trendy"?

Link spre comentariu
Vizitator TheRogue

ala de la genius e decent la volum moderat,la volum mare distorsioneaza satelitii,ca sunt taiati prea josmediile se aud destul de bine,fata de multe altele

Si ala este un sistem destul de dificil pentru un calculator:-w Este foarte greu de "setat" corect. Si basul la ala...nuj...mi se pare ca duduie degeaba...( si da, am avut si din ala)Am avut prima "versiune" de la acel sistem, acum 4 ani. nu zic ca nu m-a multumit, dar urasc sa spuna cineva ...ca vezi doamne z5500 e de "cacao" in comparatie cu acel sistem de la genius(parca sw5050 sa zic). Acuma nu stiu ce sa zic, am dat bani pe z5500 si a fost o investitie proasta. Bani sa imi iau altul efectiv nu mai amErata: sw-hf 5005 se pare ca e modelul actual, cel care l-am avut eu inainte nu stiu exact ce model era dar era identic, cu mici "lipsuri" tehnice
Link spre comentariu

Nu se mai aude deloc? Daca nu, atunci ia un aparat de masura si vezi daca nu cumva ti s-a dus difuzorul. Daca nu ai aparat de masura, ia o baterie de 1.5V si leag-o la difuzor. Cand o cuplezi, ar trebui sa auzi un pacanit. Daca nu-l auzi.... :cry:

Am si eu un GENIUS care nu mai functioneaza , am descoperit un integrat pocnit si l am schimbat dar tot nu se aude nimic va rog cine ma poate ajuta??!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări