Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

final stereo cu GM70 hi-end de la A la Z

Vizitator

Postări Recomandate

Am pregatit carcasa..transformatoarele,drosere de miine incep efectiv montajul ...

Posted Image

Posted Image

Am modificat soclurile de 6c33c pt GM70 largind pur si simplu gaurile(din fericire are doar 4 pini gm70) cu fresa diamantata....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• felixx

4

• Dj_Dog

3

• ioannis

2

• zal

2

Top autori în acest subiect

Azi am mai pus ceva.....componente..................

Posted Image

Posted Image

Posted Image

O atentie deosebita am acordat circuitului de filament GM70 aici avem 20v/3A am pus fir de 1,5 argintat filtraj cca 44 KmF filtre cu drosel de 200mH/3,5A puntii redresoare 25A montate pe laterale ,pt o mai buna disipare termica ,in mare parte Humm-ul final depinde de aceste celule de filtraj......pt HV (420v si 1200v )deasemeni celule de filtraj pi greco cu condesatoare de 51mF/1500v si drosere de 15H/150mA pe fiecare ramura....respectiv 2x50mF/500v si 330mF/450V si drosere de 40H/45mA pt 420V(alimentare driver in tipologia "direct cupling modulated bias" foarte stabil de altfel cistigul acestuia e in jur de 100 practic e suficient 1V la intrare cca 0,66V rms pt ca finala GM70 sa fie pilotata optim...pt puterea nominala.......)

Link spre comentariu
Vizitator

Primele probe de functionare ......si 10 ore de rodaj :freaza:

Posted Image

detalii ...interior reglarea bias cu pot multitura ..si grup resistenze 10x76kohm ce alcatuiesc sarcina ultimului stadiu driver al tubului 6n6p cu ambele triode in paralel.....

Posted Image

Zona comanda power si stby cu relee....comandate cu 230v foarte silentioase dealtfel

Posted Image

detalii retro......

Posted Image

pt semnal folosesc un bufeer pe tuburi 6sn7 realizat de curind....

Posted Image

Deocamdata pt rodaj folosesc boxe yamaha studio model ns635 .......

Posted Image

Acum am 1080v pe finala cu 105 mA si 412v pe driver practic intre + aim finala si masa ...cca1500v :limb: Totul pare ok temp nu creste peste 58 grade pe traf de retea...dupa 4 ore de funct........

Vor mai urma ceva reglaje dupa care pun generatorul si osciloscopul si o sarcina artificiala resistiva .....ca sa vad ce poate ......

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator digitalage

Salut. Interesant subiectul, dar din pacate doar o singura poza vizibila, cea din postul anterior. Este cineva amabil sa puna o arhiva cu pozele care ar fi trebuit sa fie printre posturi?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări