Vizitator Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 A sosit momentul de a pune in practica experientele anterioare cu SE ce are ca finala de putere GM70 am optat pt un sasiu unic drept pt care va trebui sa utilizez foarte judicios spaziul nu prea generos avind in vedere dimensiunile componentelor dar mai ales,caldura disipata de gm70 cca 180w(fil+anodica)dar si restul componentelor,practic am plecat de la un sasiu hammond de 432x254x102 din fier pe care voi monta un alt sasiu fals care va acoperi cea ce nu trebuie sa se vada ,in acelas timp va conferi o buna rigiditate avind in vedere greutatea generala deloc de neglijat,azi am tot gaurit si ....am uitat sa spun zilele trecute am pregatit si trafo de alimentare dupa cum se vede..... transformatorul de alimentare multe infasurari tot spatiul ocupat...... asadar am optat pt un artificiu in vederea constructiei acestui trafo :am unit 2 carcase pt a obtine o sectiune generoasa deci o mare putere dar cu tole de dimensiuni reduse...in curind alte detalii si schema bineinteles... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Am mai v?zut a?a ceva, e o ideie bun?, dar mai e o varian?: se puteau pune 2 pachete de tole E fa?? în fa?? (nu are nimic c? apare un mic întrefier, e similar cu miezurile C+C ?i cele asem?n?toare) cu o carcas? lung?. Îmi închipui c? cel mai greu a fost s? s? se evite burta pe care o face sîrma groas? pe latura lung? a carcasei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Am mai v?zut a?a ceva, e o ideie bun?, dar mai e o varian?: se puteau pune 2 pachete de tole E fa?? în fa?? (nu are nimic c? apare un mic întrefier, e similar cu miezurile C+C ?i cele asem?n?toare) cu o carcas? lung?. Îmi închipui c? cel mai greu a fost s? s? se evite burta pe care o face sîrma groas? pe latura lung? a carcasei.da nu e o idee rea ,eu in schimb m-am dus pe verticala ca sa cistig spatiu ........ Link spre comentariu
sere Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 @gabriele Cu ce faci inscriptionarile de pe carcasa ?? Cred ca ar fi interesant sa postezi un tutorial despre prelucrarile mecanice pe care le faci tu. Ma refer la cum faci si mai ales cu ce faci si eventual cu cat mai multe poze explicative. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 @gabriele Cu ce faci inscriptionarile de pe carcasa ?? Cred ca ar fi interesant sa postezi un tutorial despre prelucrarile mecanice pe care le faci tu. Ma refer la cum faci si mai ales cu ce faci si eventual cu cat mai multe poze explicative. Numai bine.Sasiul de baza a fost gaurit cu sfinta masina de gaurit si fierastraul alternativ cu pinza pt fier, cel fals e facut la o firma pe CNC si cu o gramada de bani(ma costat 118 euro sasiul fals.......) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Am montat azi soclurile....si alte lucrari pe sasiu apar si filtrele(filamente gm70 si anodica separate fiecare canal....... placa nuda din fata va fi frontalul amplificatorului are 6mm grosime din Al, asa cum se vede deja cintareste 6Kg cca sasiul si mai sunt multe de pus....... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Montarea rezistentelor de putere ,filtre HT , punte redresoare fil. gm70... am modificat cu succes un soclu ceramic de 6c33c pentru GM70 folosind o freza diamant..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 In principiu schema se prezinta asa ,dat fiind faptul ca fac diverse probe la montaj si reglaje ,voi publica succesiv schema definitiva cu o definitie superioara....... ca o prima remarca dif de potential intre massa si HT + la TU depaseste 1400v !!!!! asadar DON'T TRY DIS AT HOME !? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Am reluat montajul componentelor toate firele de legatura sunt in argint pur,fac exceptie terminalele componentelor si al transformatoarelor,pregatesc sasiul ...si capacele de transformator vor imita culoarea cuprului(as fi vrut macar sasiul din cupru ,dar e ff scump) azi voi monta si transformatoarele alim,iesire... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Asadar azi am avansat mult .......mai am fata de amp si retro de montat +alte chestii.... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 gk 71 este cumva echivalent cu gm70? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 gk 71 este cumva echivalent cu gm70?100%........ca virgula caracteristici ,soclu, .........numai ca are anodul sus asta e dif., Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 atunci trafurile de iesire tre sa fie la felda-mi si mie te rog detaliile trafului de iesire ( sectiune nr de spire si diametrele sarmelor)multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 atunci trafurile de iesire tre sa fie la felda-mi si mie te rog detaliile trafului de iesire ( sectiune nr de spire si diametrele sarmelor)multumescS-32x48 (cca.. .15cm)P--4040sp/0,25.........................p1/s1/p2/s2/p3/s3/p4S..3x157sp/,65 in paralel pt 8 ohmintrefier =0,37mmatentie spatiu la limita!!! (totul spira linga spira)bine inzolat si lacuitPutere-30wZp-----6,5kZs------8 ohm :wav: Link spre comentariu
blue Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Gabriele , te rog sa-mi spui ce reprezinta tija din dreapta tubului final si care este capacitatea primar- secundar ? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum