Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda radio cu multe butoane

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

2

• andiy

2

• mapostu

2

Top autori în acest subiect

Cauta niste masini radiocomandate (chinezarii) care au montajele bazate pe integrate RX2/TX2 - e plin talciocul de ele - (data sheet pe google) ce pot efectua 4/5 comenzi. Integratele pot fi adaptate pentru comenzi radio sau IR. Sunt fff simplu de utilizat (au codoarele si respectiv decodoarele integrate)!!!!

Link spre comentariu

la pic-uri nu pot sa ma bag.... am gasit intr-o revista "conex club" schema unui kit vandut in magazin lor... e cu un canal dar cred ca pot sa-l fac cate canale vreau eu.... dar nu stiu cat de bun e...

Link spre comentariu
Vizitator berti

In prima faza eu mi-am cumparat un kit dintr-ala de la Connex, dar cu 2 canale... in casa mergea bine, dar cand i-am pus o antena (sarma de cupru de 17cm, asa cum se recomanda in prospect) n-am obtinut mai mult de 15m.

Si pe langa asta, mai era bruiat de motoare si alte fenomene cald/frig. Pana la urma am renuntat mi-am cumparat un kit de la Elmes(1,5 mil cu 2 telecomenzi) tot cu 2 canale...merge perfect, nu-i bruiat de nimic, si are raza de vreo 100m pe incercate.

Uite aici imi bateam capul cum sa rezolv problema.

Daca vrei sa-l faci neaparat tu, atunci nu baga deseama ce am zis mai sus :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări