Swat Cat Postat Aprilie 11, 2005 Partajează Postat Aprilie 11, 2005 aveti vreo schema cu o telecomanda care merge ~100m si sa aiba minim 4 comenzi???? m-am uitat pe net si am gasit multe schema incomplete si cu PIC-uri.... Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Daca mai renunti la niste metri din aia 100, vreo 2 butoane si treci pe AVR , poate incerci sau poate te inspira ASTA. Daca nu, incearca printr-un SMS Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Cauta niste masini radiocomandate (chinezarii) care au montajele bazate pe integrate RX2/TX2 - e plin talciocul de ele - (data sheet pe google) ce pot efectua 4/5 comenzi. Integratele pot fi adaptate pentru comenzi radio sau IR. Sunt fff simplu de utilizat (au codoarele si respectiv decodoarele integrate)!!!! Link spre comentariu
mapostu Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Sau pt8a977P/978P care sunt identice cu cele de mai sus Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 Poate o solutie de "fabrica" ar fi mai buna... si nu-i exagerat de scumpa, uite aici. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 12, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2005 la pic-uri nu pot sa ma bag.... am gasit intr-o revista "conex club" schema unui kit vandut in magazin lor... e cu un canal dar cred ca pot sa-l fac cate canale vreau eu.... dar nu stiu cat de bun e... Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Aprilie 12, 2005 Partajează Postat Aprilie 12, 2005 In prima faza eu mi-am cumparat un kit dintr-ala de la Connex, dar cu 2 canale... in casa mergea bine, dar cand i-am pus o antena (sarma de cupru de 17cm, asa cum se recomanda in prospect) n-am obtinut mai mult de 15m. Si pe langa asta, mai era bruiat de motoare si alte fenomene cald/frig. Pana la urma am renuntat mi-am cumparat un kit de la Elmes(1,5 mil cu 2 telecomenzi) tot cu 2 canale...merge perfect, nu-i bruiat de nimic, si are raza de vreo 100m pe incercate. Uite aici imi bateam capul cum sa rezolv problema. Daca vrei sa-l faci neaparat tu, atunci nu baga deseama ce am zis mai sus :wink: Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 14, 2005 Partajează Postat Aprilie 14, 2005 Uite inca o sursa de inspiratie http://jap.hu/electronic/codec.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum