dj_radu69 Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 buna seara de curand am primit de la un prieten radioamator un reciver 3.5 mhz si daca e cineva din bucuresti care are un tranceiver in 3.5 sa emita si sa aud si eu banda asta poate sa imi lase un ID de YM pt a stabli ora si chestii de genu , MS ! Link spre comentariu
nikos Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 o poti asculta fara probleme...trebuie sa emita cineva chiar din Bucuresti...? este trafic destul ca sa poti asculta banda...pune o antena si da-i drumul... Link spre comentariu
Eugenn Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 In general seara se aud multe statii din YO si puternic din LZ si Rusia. O problema in centru oraselor e zgomotul, iar antena trebuie sa fie macar un fir lung de cel putin 10m. Link spre comentariu
dj_radu69 Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 In general seara se aud multe statii din YO si puternic din LZ si Rusia. O problema in centru oraselor e zgomotul, iar antena trebuie sa fie macar un fir lung de cel putin 10m.am pus antena de CB la ea nu aud nimic Link spre comentariu
nikos Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 pune o sarma de vreo 10m lungime (cel putin) si degajata in exteriorul blocului...nu stiu ce antena de cb ai pus acolo...probabil una auto...pune o sarma lunga si degajata in afara...nu se poate sa nu auzi nimic...iar daca intr-adevar nu auzi nimic atunci ai o problema cu receptorul...in jurul frecventei de 3705 khz bantuie statiile YO....ai ce asculta...ps. daca ai posibilitatea incearca sa iti faci o antena ca lumea...netu' este plin de scheme de antene pt radioamatori... Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 cu antena aia de CB ai putea asculta qtc-ul de miercuri, ora 6, 3.705 MHz LSB, e imposibil sa nu il auzi ca emite cu 2kW, eu il aud din casa cu o antena ordinara de statie portabila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum