Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

e vreun radioamator din bucuresti care poate emite pe 3.5 ?

dj_radu69

Postări Recomandate

buna seara de curand am primit de la un prieten radioamator un reciver 3.5 mhz si daca e cineva din bucuresti care are un tranceiver in 3.5 sa emita si sa aud si eu banda asta :d poate sa imi lase un ID de YM pt a stabli ora si chestii de genu , MS !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nikos

2

• dj_radu69

2

• yo3ihg

1

• Eugenn

1

Top autori în acest subiect

In general seara se aud multe statii din YO si puternic din LZ si Rusia. O problema in centru oraselor e zgomotul, iar antena trebuie sa fie macar un fir lung de cel putin 10m.

am pus antena de CB la ea nu aud nimic
Link spre comentariu

pune o sarma de vreo 10m lungime (cel putin) si degajata in exteriorul blocului...nu stiu ce antena de cb ai pus acolo...probabil una auto...pune o sarma lunga si degajata in afara...nu se poate sa nu auzi nimic...iar daca intr-adevar nu auzi nimic atunci ai o problema cu receptorul...in jurul frecventei de 3705 khz bantuie statiile YO....ai ce asculta...ps. daca ai posibilitatea incearca sa iti faci o antena ca lumea...netu' este plin de scheme de antene pt radioamatori...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări