miron1947 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Stiu ca mecanicii evita sa stranga in spirala deoarece se produce ovalizarea piesei respectiveDe ce?Doar strang in spirala,nu polizeaza,au si o explicatie,sau este o legenda. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Nu pot sa iti dau o explicatie stiintifica, insa toti cei ce repara motoare mi-au spus ca se strange in zig-zag. Eu personal am testat pe alte chestii (nu din domeniula auto) stransul in spirala iar chestia respectiva ajunsese sa se deformeze destul de urat la final, unde aveam suruburi stranse si suruburi nestranse. De atunci prefer zig-zag-ul. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Va multumesc tuturor. O sa fac chestia asta dupa ce afara va fi temperatura optima sa pot sta pe sub ea....Pe frigul asta cand scuipi jos si face poc....nu prea am curaj. Si eu am auzit ceva de stransul in zig-zag. Problema este ca suruburile alea nu prea vad cu ce cheie dinamometrica le putem strange. Eu am una pentru chiuloasam cu arc....dar nu cred ca pot sa o reglez la o forta asa de mica. Voi cauta ceva chit de ala de la locktite....daca spuneti ca este bun. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Daca vrei sa iti cumperi cheie dinamometrica ce poate sa stranga si la cuplu mai mic incearca la draper. E cam 180lei una ce strange de la 30 la 120 (parca asa mi-a spus ala). Poti da si comanda online (saitul il gasesti usor, defapt sunt vreo 2-3 ale lor). E posibil sa investesc si eu in asa ceva, insa mai tarziu. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Voi cauta ceva chit de ala de la locktite....daca spuneti ca este bun.Daca nu este folosita expresia in mod generic,este gresit,pentru aceasta este folosit o pasta de cauciuc cu auto vulcanizare.Eu am folosit cu rezultate foarte bune. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 si unde gasim asa ceva pe piata romaneasca si la un pret accesibil???? Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Eu am cumprat acest produs(de la care este prospectul) la Kritters in Brasov,cred ca in 2000.Pe internet am gasit acesasta.http://www.uleiuri-cosmetice-auto.ro/default.asp?Type_ID=101 Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Mai 30, 2009 Autor Partajează Postat Mai 30, 2009 Pana la urma....totul s-a desfasurat cum nu se poate mai simplu. Dar jos cutia, schimbat suport + simerig volanta, dat cu smirghel foarte fin pe arborele cotit ca avea ceva asperitati (habar n-am de unde ca nu erau la montare )strans totul inapoi, pus una bucata garnitura de baie din ceva material ... ca si garnitura de chiuloasa, am strans-o cu aceeasi forta pe fiecare surub.....gata. Nu mai curge nici o picatura de ulei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum