Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receptor auto

Vizitator mad

Postări Recomandate

va salut numele meu este MADALIN si am si eu o antrebare. vreau sa-mi fac un receptor pentru banda libera pt masina. Mai pe scurt vreau sa aud ce vorbesc soferii de tir pe statii(doar sa aud fara sa vorbesc) Ce parere aveti este posibil? Cu electronica sunt paralel. multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

4

• yo9hrb

1

• MiniTehnicus

1

Ce piese ami trebuie? nu poate fi transformat un rabio auto an asa ceva? Antreb si eu , v-am spus sunt paralel cu electronica. Va rog sa ma ajutati am o satisfactie sa-l fac eu nu sa-l cumpar.

Link spre comentariu

Daca esti paralel cu electronica... nu te chinui. Nu este chiar asa de usor de reglat, de aliniat circuitele, astfel incat sa si functioneze. Plus ca ar trebui ceva cu sinteza de frecventa, ca sa si nimeresti canalele care te intereseaza. Latimea de banda este iar importanta, sa nu auzi 2 canale incalecate. Oricum, nu e simplu.

Link spre comentariu

Adica modificarea nu se reduce la "se muta firul rosu de la cosa x la cosa y si se pune in locul lui c21 de 10 pF unul de 300 si se mai invarte putin de ...." .

De ce sa se mai anvarta? Deci merge pana la urma nu?
Link spre comentariu

E greu ................ iti trebuie foarte multa experienta sa sti de ce trebuie sa invarti, chiar nu cred ca exista vreun radio sa il poti modifica in banda camionagiilor care este de 27225 khz, receptoarele auto parca incep pe la 80 Mhz si in niciun caz nu poti sa cobori frecventa pana la 27 Mhz

Link spre comentariu

Am vazut ca ai mai postat pe un forum, si acolo dai tot de cam aceiasi radioamatori care sunt si pe aici. Eu unul personal nu m-as incumeta sa fac ,,un receptor pentru banda libera pt masina,, si sa sti chiar nu merge sa scazi frecventa de la 80 Mhz la 27Mhz este ca si cum ai face un radio de la inceput. Dar vad ca esti din BZ mai bine ne intalnim si vorbim mai pe indelete.

Link spre comentariu

puteti sa-mi faceti asa ceva? daca da cat costa sau ce piese trebuie?De antalnit nu prea am timp pt ca sunt plecat mai tot timpul.anca ceva: ce bobina ami trebuie pt antena? , ca am anteles ca la baza antenei se afla o bobina. Daca vreti sa ma ajutati va voi fi recunoscator, daca nu va multumesc oricum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări