JUALE Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Ma poate ajuta cineva va rog cu o schema de amp care sa fie cat mai simpla(pt incepatori sa zic asa).Dar care sa contina tot..adica cablaj..schema electrica..vedere cu piesele implantate...sa fiu mai precis : ( sa contina cam tot ce ar avea nevoie un amator pt a realiza un amplificator)....as dori sa fie undeva intre 100w si -300w..Va multumesc....... Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 este o rubrica mai sus <> unde gasesti tot ce vrei....daca nu au cablaj cauta-l pa forum, sigur o sa-l gasesti Link spre comentariu
tranzistor Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Ma poate ajuta cineva va rog cu o schema de amp care sa fie cat mai simpla(pt incepatori sa zic asa).Dar care sa contina tot..adica cablaj..schema electrica..vedere cu piesele implantate...sa fiu mai precis : ( sa contina cam tot ce ar avea nevoie un amator pt a realiza un amplificator)....as dori sa fie undeva intre 100w si -300w..Va multumesc.......ok,dar cat de simpla crezi tu ca poate sa fie la 300w?Cel mai simplu,si la indemana ar fii o schema cu un tda7294,dar nu iti scoate decat 75wdaca ai sa gasesti ceva de putere mare simpla,ori se aude prost,ori nu merge....de obicei la puteri mari schema e complexa,ai grija ce alegi sa nu muncesti degeaba Link spre comentariu
JUALE Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 VA MULTUMESC PT SFATURI.... AS DORI DACA SE POATE SA MA AJUTATI Deoarece am o schema care as vrea so realizez..dar la care nu inteleg ce sa pun pe placa ..2 componente nu le inteleg din schema ACEASTA E SCEMA: As dori sami spuneti( eu sunt amator) ce sa pun acolo pe schema: L1 6.8uH..SI LA..RXE250.. Si vas fi mare recunoscator daca miati spune unde as putea sa cumpar de pe net aceste piese?.. Va multumesc!!!!!!!!! . Link spre comentariu
tranzistor Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 L1 trebuie sa fie o bobina,cu valoare de 6,8uH(cauta cate ceva despre bobine si ai sa intelegi mai bine)asta nu cred ca o poti cumpara,dar mai mult ca sigur o poti realiza acasa.mai multe nu stiu,dar o sa caut maine prin neste carti sa vad ce gasesc Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 am cautat pe internet despre acel RXE250 si este o siguranta resetabila (polyswitch sau resetable switch) http://catalog.tycoelectronics.com/TE/b ... &LG=1&I=13 Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 RXE cred ca gasesti la TME. E o rezistenta cu coeficient pozitiv care cand atinge o anumita temperatura isi creste brusc valoarea.E optionala, merge f bine fara.E un fel de protectie la scurt. Parerea mea ar fi sa implementezi o protectie normala la scurt, lasa improvizatiile.Totodata acele RXE-uri au o neliniaritate la semnale mici.Pentru bobina infasoara niste sarme pe un suport si bine o fi. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 p3a de la eliot simplu si plin de placere auditiva... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu stric? s? începi cu ceva simplu, un amplif cu TDA2030 de exemplu. Degeaba ai s? faci ?sta cu trz, pe lîng? c? e complicat ptr un încep?tor, mai trebuie s?-i faci o surs? bun?, s?-l reglezi ?i mai ales s?-i faci toate leg?turile corecte, altfel munca ta se duce repede pe fum...E o schem? mai complicat? ?i o po?i aborda cînd vei avea ceva experien??. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 nu stiu de care schema zicea sefu zal... dar intrun fel are dreptate cel mai bine faci unu cu un stk la ala ai si ceva calitate si e si simplu de facut... am eu unul gata facut daca vrei vb... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum