JUALE Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 ma poate ajuta cineva cu o poza mai clara sau alta schema in care sa se vada mai clar componentele..cel putin eu nu prea pot sami dau seama la rezistente ce numar au... va multumesc! .. Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Salut.In primul rand citeste te rog regulamentul si schimba numele topicului (no offence).in al diolea rand posteaza te rog si schema electrica ne poate ajuta sa-ti dam un raspuns mai la obiect.Cu respect, Sergiu Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 uite aici toate pozele ,schema electronica, si cablajul Link spre comentariu
JUALE Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 uite aici toate pozele ,schema electronica, si cablajulDA INTRADEVAR ACESTA ESTE AMP LA CARE MA REFER...DAR EU MA REFEREAM LA FAPTUL CA IN POZA ACEEA CARE AM POSTATO EU..NU SE INTELEGE CE COMPONENTE SUNT..DE EXEMPLU SE VERE CA E R(DAR NU SI NUMARUL)..SAU SE VEDE CA ACOLO E C...DAR NU SE VEDE CE C ESTE (c21...sau c22)...nu stiu daca sunt inteles Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 cel mai bine este sa le descoperi singur.....pleci de la piesele care se inteleg si le deduci pe celelalte cu schema in fata....succes Link spre comentariu
Postări Recomandate