soulraven Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 acum am gasit si alt senzor deja mult mai simplu.......LM335 si pe temperaturi negative tot tensiune pozitiva iese.....numai ca inainte i trebe pus un OP pentru a schimba pragul de tensiune si al aduce in 0-5V. http://www.onlinepc.com.au/images/diff_amp.jpg aveti idee ce cauta rezistentele in paralel? Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 probabil ptr ajustarea praguluivezi ca senzorul asta nu il poti pune departe de montajeu zic ca te complici mai rau Link spre comentariu
soulraven Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 pai si ce imi recomenzi? senzori vreau sa i pun intr-o dacie......pe langa motor 2 si 2 in interior. Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 solutia este senzori cu iesire digitala (DSxx) cite unul pe cite un port daca nu resusesti sa citesti pe toti pe un singur fir Link spre comentariu
soulraven Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 am reusit eu sa citesc temperaturi negative cu Lm335, fara nici un fel de modificare, doar formula de conversie aranjata cum trebuie Link spre comentariu
Vizitator nicaflorin Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 sal sunteti tari baeti eu inca ma chinui sa citesc ds18b20 si nu reusesc va rog ajutor plis ce nelamuriri am ds18b20 tranzmite in binar un cod di 0.5 grad c diferit casa vad ce cod tranzmite trebuie sal intreb eu sai trimit eu vriun cod sau trimite el tot tipul acel cod in binar cum pot citi codul pe care il tranzmite datimi o mana de ajutor va rog ca sunt dispera dar nu ma las Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 fratTESaNnebuNescnamîn?ElesNimCtuNuaIauZITdeseMNedepunCtua?ie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum