Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vas WC inteligent!

Vizitator berti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Incepator

4

• andiy

4

• bogdanm

3

• csl1131

3

Top autori în acest subiect

Vizitator berti

andiy: din pacate stau la bloc, tocmai din acest motiv mi-am si facut macaraua pentru lemne

Incepator are perfecta dreptate... trebe sa ne mai si distram, mai vine cate un musafir care n-are simtu practic necesar sa aprecieze diferitele chestii pe care le fac, dar cu WC-ul i-am dat pe spate(sau pe dos) pe toti :wink: oricum csl1131 n-a spus-o in nume de rau.

Link spre comentariu
Vizitator berti

pai n-ai vazut la mine, al meu e transparent cu insertii de saibe, suruburi, chei, etc... Adevaru' ii ca am cautat destul de mult pana l-am gasit pe asta, peste tot am gasit doar cu delfini, stelute de mare si tot felu de prostii. Am mai vazut cu lame sau cu sarma ghimpata.

Link spre comentariu

din pacate stau la bloc.

vazusem macaraua, dar aveam impresia ca stai la casa. Ca deh, cam acolo se folosesc lemnele :d

Am mai vazut (capace transparente- n.r.) cu lame sau cu sarma ghimpata.

Asta nu e bun pt constipati! Dar deloc! :d :d
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator berti

Update: dupa vreo 4 luni de functionare continua, s-a ars furtunul luminos.Mi-a luat cam o jumatate de ora sa-l schimb. Acum imi incalzeste capacul la fel de bine ;)M-am gandit la o chestie, am vazut in unele cabine de TIR furtun luminos montat pe partea de jos a circuferintei parbrizului, ala brobabil ca-i la 12 sau 24 V, ati vazut careva asa ceva prin comert?Oricum daca nu gasesc de ala, ma pregatesc de p-acum, iar la umatorul schimb imi pun leduri :lol:, dezavantajul Led-urilor ca nu dau si caldura.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Uitasem :(Felicitari pentru invantia asta cu WC-u ... :PPrima oara, cand am vazut pozele... mintea mea, zicea in gandu' ei:Bine... gresie curata, pe jos totul curat... deci nu se lucreaza in baie... dar totusi: ce cauta saibele alea si cheile alea pe capacu' de la wc? :)

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Ma bag si eu ca musca si spun:daca pun cap la cap ce am citit aici pot sa sugerez sa folosesti cheia electronica pentru "securizarea wc-ului".Asa detii controlul asupra "deseurilor radioactive".Poti face in asa fel ca atunci cand introduci codul corect lumina sa se schimbe din rosu in verde :) (asa stii ca ai aces garantat la wc).Sau poti folosi combinatii de culori gen: rosu-acces nepermis,galben-"material" in lucru,verde-acces permis,alb-zona curata(dupa evacuarea "materialului" compromitator).Inteligenta romanului e un paradis al psihologilor dar si o mare necunoscuta :) .Deja ma gandesc si la combinatia :bobina de inductie si WC.Ma opresc ca deja ma gandesc la scaune electrice...

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator Alexandrulcn

Nici nu vreau sa-mi imaginez ce e la el in casa

Nici nu-ti imagina, ca te ia cu dureri de cap :d Uite un alt proiect de-al meu, daca nu l-ai vazut pana acum.
Sal , ultimul proiect nu pot sa-l vad ... oare de ce :-? dau clic sa-mi deschida si nu merge ... ce trebuie sa am instalat :( ... pls. mai adauga daca mai ai ceva ca sint interesante si eu peste citeva zile vreau sa ma apuc de apartament .... :smt005 :smt006 sa am si eu mai multe idei :supz:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări