Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare Motorola GP 300 UHF

milet

Postări Recomandate

Vizitator macu

Ce inseamna banda libera de PMR ?

Dupa cautarea pe net ( identificare dupa serie: http://batlabs.com/gp300.html ) am ajuns la concluzia ca statiile mele sunt:

- cu 8 canale - se pot upgrada f usor la 16 canale

- sunt VHF (136-368MHz)

- Channel Spacing 12.5 kHz

- Channel Signalling PL/DPL

- Frequency / Sub-band High Split 146-174 MHz / 438-470 MHz

Pentru multi dintre voi poate inseamna ceva cele de mai sus. Pt mine sunt date... goale! :)

Deci, e cineva pe aici care poate sa le reprogrameze ca sa le pot folosi ? E cineva care vrea sa le cumpere ? Sau le arunc ?? :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

30

• milet

11

• YO9IBC

9

• yo6pir

9

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator romeomanciu

Am reusit sa programez motorola gp300 cu softul ivg si pe portul usb cu interfata universala si adaptor usb rs232 direct din windows xp pe un pentium4 dual core deci daca vreti merge

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator razvan_g81

Salutare!Ma puteti ajuta va rog, am o pereche de statii motorola p080, am softul de programare si interfata( ma ajutat cineva sa o fac si nu mai dau de el), problema este ca nu reusesc sa fac interfata sa comunice cu pc-ul, imi trebuie un driver pt cp2101 si nu dau de el deloc, am incercat cateva de pe net dar se pare ca nu merg!Atunci cand bag interfata in pc se aud 3 beep-uri iar in device manager imi apare other devices-usb data cable!Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Am achizitionat o Motorola GM900 VHF cu 16 canale si nu o pot programa de nici un fel. Am construit programatorul de pe batlabs...si am testat doar portabila GP300 cu el, care se programeaza foarte bine. Asta mare GM900 nu reusesc sa o citesc de nici un fel. A programat cineva statii de-astea vreodata? Ce trebuie facut in cazul asta? Intreb aici, deoarece stiu ca sunt meseriasi in chestii de-astea si nu prea am la cine sa apelez.As vrea totusi sa invat sa o programez singur, nu sa ma duc cu ea la cine-stie-ce meserias. Am softul R06.03.00 iar ca si conectare am folosit mufa de MIC ca aici: http://www.batlabs.com/images/mcs2000.gif

Toate bune,

Ovidiu.

Link spre comentariu

Nu vei putea niciodata sa o programezi pe mufa de microfon. Stiu ca e dat ca merge, dar nu merge. Se programeaza pe mufa de accesorii.73 de YO9IBC

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări