adynis Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Stiu ca mai discutasem subiectul pe undeva, dar .. nici nu am gasit si nici nu mai stiu concluziile Am un stabilizator de tensiune de acest gen si un UPS (pe care acum l-am schimbat ca cel vechi era ... prea vechi). In ce ordine sa le pun: 1.) Priza - Stabilizator - UPS - Calculator 2.) Priza - UPS - Stabilizator - Calculator Pana acum le-am tinut in ordinea 1.) cu UPS-ul cel vechi. Nu am avut probleme dar acum, cu noul ups, imi pun problema variantei mai eficiente. Link spre comentariu
nelu F Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Prima varianta, sarcina UPS-ului este mai usoara avand la intrare tensiunea stabilizata. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 plus ca daca merge pe acumulator,ups-ul nu scoate neaparat forma de unda sinuosoidala si o sa faca urat stabilizatorulsi tot in cazul asta,stabilizatorul ar consuma inutil din bateriedeci varianta 1) Link spre comentariu
Vizitator tataielectronicus Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Exista UPS care si stabilizeaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum