tomaur Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 salutare tuturor. ma puteti ajuta sa programez un 12c508a ca nu-mi iese deloc.am un programator AD-PICO2 ,cu 16f84a merge f.bine dar cu 12c508a nu am reusit deloc.multumesc frumos. Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 ps. 12c508a se scrie decat odata ??? caci nu-mi apare fereastra de erase in ic-prog.multumesc Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 daca macar aveai curiozitatea sa citesti in pdf chiar prima pagina gaseai raspunsul, si da se programeaza o singura data Link spre comentariu
tomaur Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 multam frumos .am sa incerc cu un 12c508 nou poate-mi reuseste sa-l scriu.chiar nu eram sigur ca se scrie o singura data. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 din cate stiu astea cu C se scriu o singura data, alea cu F se rescriu, oricum inaite s ails crii de obicei se da blank check si daca nu e gol trebuie sa ii dai erase . daca e cu C iti da eroare cand vrei sa ii dai erase Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum