codrin Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 este un sasiu, cel putin curios ca denumire, DTV1400.la baza este sigur concept chinezesc mai vechi.are in compunere urmatoarele:CHASSIS:DTV1400MCU:PCA84C440P/401MEM:CAT24C02BV:TDA3653BAUDIO:TDA1015VIDEO:KIA2154SURSA:TDA4601 ma poate ajuta cineva cu schema acestui sasiu ?pana la urma m-as descurca si fara ea,cred, insa mi-ar placea sa o am in arhiva personalaiar timpul alocat depanarii s-ar micsora considerabil.(ca mai am si altele de facut)tv era abandonat , fara trafo linii, ceva piese arse in sursa(dar nu-i problema, ca-i simpla) si un C.I. lipsa notat cu IC2I(DIP8) a carui identitate trebuie s-o aflu.intre timp o sa mai sap sa -mi dau seama ce integrat era acolo.traful l-am gasit in baza lui DIEMEN ca fiind replicat in 2 variante: HR7998 si HR7094.cred ca am sa-l aleg pe cel mai ieftin , dupa ce le compar.MULTUMESC! Link spre comentariu
paun nelu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Am gasit ceva asemanator,sursa e cu tz, poate te ajuta Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 O schema se poate , maintereseaza partea cu deflexie orizontala.Mi sau carbonizat rezistentele care sunt in paralel cu bobina de liniaritate orizontala. SUnt doua la numar si si nu cunosc valorile ,iar paralel cu ele mai este si o dioda BA159 ,si inseriate un condesator de 390nF/250v.Incerc sa atasez o poza cu zona defecta ,si anume linga traful de linii.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
zvasile Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 O schema se poate , maintereseaza partea cu deflexie orizontala.Mi sau carbonizat rezistentele care sunt in paralel cu bobina de liniaritate orizontala. SUnt doua la numar si si nu cunosc valorile ,iar paralel cu ele mai este si o dioda BA159 ,si inseriate un condesator de 390nF/250v.Incerc sa atasez o poza cu zona defecta ,si anume linga traful de linii.Va multumesc anticipat.R144 = 15KR128 = 15K Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 va multumesc foartre frumos ,am sa le pun si voi face proba. Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 mai am probleme pe partea de baleiaj orizontal , o schema se poate? cel putin cu partea de baleiaj orizontal.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum