albasete Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Fii mai explicit, pentru un suport rotativ i-ti trebuie contacte rotative. Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Posteaza o poza.Am refacut instalatia, nu mai pot face poza, am rezolvat problema, am folosit 3 tiristoare C106MFii mai explicit, pentru un suport rotativ i-ti trebuie contacte rotative.Nu era vorba de ce am nevoie, si cred ca am fost destul de explicit, Ma interesa modul de functionare al instalatiilor de craciun cu leduri.Doar atat.Filmari cu suportul, nu se vede bine din cauza telefonului...In teste....http://www.youtube.com/watch?v=_6fbRs49jRA&context=C33fdb8fADOEgsToPDskKlfnM8AC-ipgWhqu2JRD71Final.....http://www.youtube.com/watch?v=UKwYr1GmFNc&context=C3a394d1ADOEgsToPDskJ6pBHlC40jQNqUGU0dRgzM Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Da, am inteles. Foarte frumos ti-a iesit. Felicitari ! Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Am si eu o intrebare.......am niste leduri. Am alimentat un led la 3vcc si am masurat consumul care era 5mA....apoi am pus in paralel 4 leduri de acelasi fel care teoretic trebuia sa consume aproximativ 20mA...dar nu a fost asa nu a depasit 10mA...de ce? nu inteleg...... Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 1.Pai as zice ca e pt ca ledurile nu sunt identice. Si nu consuma toate 4 egal, adica nu e 4x5mA, pt ca unele sunt aprinse mai mult si altele mai putin (desi la ochi par cam la fel, curentii prin fiecare difera ). 2.Ai masurat tu ca sunt fix 3v pe ele ? De asemenea, daca ai pus 3v fara nici o rezistenta, ma intreb ce leduri sunt alea de nu s-a prajit niciunu. Sunt cumva din cele albe de prin brichete? Ca alea vor peste 3v... Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 1.Pai as zice ca e pt ca ledurile nu sunt identice. Si nu consuma toate 4 egal, adica nu e 4x5mA, pt ca unele sunt aprinse mai mult si altele mai putin (desi la ochi par cam la fel, curentii prin fiecare difera ). 2.Ai masurat tu ca sunt fix 3v pe ele ? De asemenea, daca ai pus 3v fara nici o rezistenta, ma intreb ce leduri sunt alea de nu s-a prajit niciunu. Sunt cumva din cele albe de prin brichete? Ca alea vor peste 3v...Nu sunt leduri verzi de instalatie de craciun...si nu am pus rezistenta...si oricare led masor doar unul singur imi indica aproape 5mA...apoi cand mai adoaug inca 3 nu sare de 10mA....si am masurat cu doua aparate de masura diferite...acelasi valori imi da... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum