cosmin_h Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Buna ! Doresc sa realizez acest amplificator http://www.redcircuits.com/Page2.htm si as fi recunoscator daca ati veni cu ceva sfaturi si pareri despre el. Daca la relizat cineva il rog sa imi spuna o parere despre el. Multumesc! O zi frumoasa in continuare Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 nu vad ce alte indicati sa mai fie e totul acolo fai un cablaj si dai bataie... zic ca poti linistit sa il alimentezi pana in 2x40vcc numai sa ai grija cu racirea... spor la treaba... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Nu stric? s?-i pui rezisten?e de 0,47Ohmi/3-5W între trz finali ?i ie?ire, cum au toate amplifurile. Mai limiteaz? curentul cînd se str?pung trz finali. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 sincer asta am omiso... desigur poti pune si e indicat sa pui rezistentele acelea... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Daca vrei o schema simpla incearca asta: http://www.pcpaudio.com/pcpfiles/proyec ... osfet.html Singura modificare care trebuie sa o faci daca nu vrei sa o folosesti pe un sub este inlocuirea C-ului C6 cu o valoare mai mica cam de 220pF. Iti garantez ca merge, ai si cablaj, explicatii, poza montaj si se aude belea. Ideal este sa printezi cablajul putin marit cam la 120%. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 buna!@Mircea Crisan multumesc pentru schema cred ca o voi folosi chiar pt subwoofer. Eu doresc sa realizez un 2.1 mai pentru casa sa fie mai bland ca sa zic asa. Zilele astea ma apuc sa fac unu sa vad cum suna. O seara placuta Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Din lipsa de timp nu am reusit sa realizez inca amplificatorul dar urmeaza. Asa va arata cablajul pt stereo Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 sunt cam subtiri traseele.Nu vad niciunde niste condensatori de decuplare. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Mai trebuie curatat si gaurit. @Sharky multumesc pentru sfat, dar pt 25 w nu ajung ?? Eu am vrut sa iasa cat mai mic cablajul Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 pai vad ca ti-a iesit mare. Daca ingrosai traseele fara sa iesi in exteriorul placii actuale era rau ? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Cablajul nu e mare are 11cm pe 6cm.Cat despre trasee eu am crezut ca sunt suficient de groase, acum omu din greseli invata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum