danzup Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Un proiect pentru viitor : Ma gandesc (inspirat de pe un forum german ) sa-mi fac si eu cu Atmega 16 sau 32 controlul tensiunii de negativare si tot ce se mai poate masura la un etaj de amplificare cu lampa si sa afiseze parametrii de functionare pe LCD . Deja ma gandesc cum sa scriu softul ... Schemele sunt urmatoarele : Link spre comentariu
Depanatoru Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Si pe mine ma intereseaza asa ceva , crezi ca incape si partea de volum cu potentiometru motorizat ? Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Si pe mine ma intereseaza asa ceva , crezi ca incape si partea de volum cu potentiometru motorizat ?In atmega 32 sigur incape si ar fi si ceva linii libere pentru selectii si control motor volum , e un proiect mare si stufos ....... Oricum pana sa incep mai dureaza cel putin o luna, doua ca sa termin alte proiecte in curs . Link spre comentariu
sebi_c Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Eu am pus la un aparat de masura special digital cu TFT si un miliampermetru retro. Pentru asta poti sa prevezi un DAC serial de 10 bit in care sa scrii din cand in cand (reactia mA este destul de lenta) si efectul e fain. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum