schukaru Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 are cine o schema in care sa se folosesca un buton fara retinere pentru anclansa un releu si tot din acel buton, la o a doua apasare, releul sa declanseze. Vreau sa il folosesc pentru a trece un amplif in stand-by si on Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 traiasca niq_ro ca nu-s ce ma faceam fara site-ul lui http://www.niqro.3x.ro/butoane/butoane.htm Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Am si eu un releu de 24V cu bobina de 1K! Sar putea modifica schema de mai jos sa functioneze cu tensiunea aceia? Imi cer scuze ca postez peste sukaru dar nu merita sa deschid un alt topic pentru o modificare!O seara placuta! Link spre comentariu
schukaru Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 multumesc domnilor pentru scheme prima nu am nici o idee de unde voi lua integratul Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 de la cam orice magazin de electronice Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 dubleaza valorile la rezistente si baga niste condensatoare de valoare mai mare .mie nu prea imi place schema aia . Link spre comentariu
em2006 Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Functionarea e foarte dependenta de caracteristicile releului. Daca celelalte componente se coreleaza cu parametrii releului efectiv utilizat (datasheet), sch depinde mai putin antipatica. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 incearca schema asta cu 555 Link spre comentariu
schukaru Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 e buna schema cu 555 dar e o mica problema ,,,,,,,,,,, cine imi poate face cablajul ca is afondaca tot mi-ati dat kkt dati-mi si lingura sper sa nu deranjeze pe nimeni Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 e prea simplu si nu cred ca ai nevoie de cablaj, iese si pe placuta de testdaca vrei neaparat iti proiectez eu cablajul dar maine. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 trebuie sa fie cablajul pe forum,a mai facut si alt user schema aia mai demult Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 sa imi zici daca am gresit ceva sa modifica.oricum trebuie sa fac traseele mai goroase dar acum sunt prea obosit Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 o varianta de cablaj pentru ea, gasesti la http://www.niqro.3x.ro/butoane/butoane.htm Link spre comentariu
schukaru Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 va multumesc domnilor pentru ajutor. Poate invat si eu eagle asta odata ca Link spre comentariu
rimache Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 http://www.emil.matei.ro/cbb2rel.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum