Vizitator rammstein24 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 de unde as putea cumpara curele de transmisie pt VIDEO vhs, am nev de 3, 3 marimi diferite, nu ma pricep f bine, adaug si o poza. am pus si un pix langa...( pt aprox. dimensiunilor), vhs meu nu mai merge vad dat. uneia dintre corzi, merge in gol rotitza care angreneaza cu cureaua cea mare. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Te duci în tîrg la Valea cascadelor ?i la mese, înspre partea cu intrarea de ma?ini, ai s? g?se?ti curele de tot felul. Link spre comentariu
Vizitator rammstein24 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Te duci în tîrg la Valea cascadelor ?i la mese, înspre partea cu intrarea de ma?ini, ai s? g?se?ti curele de tot felul.da, ms, o sa ma duc maine, sper ca asta sa fie cauza Videoului. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Mar?i, joi, sîmb?t? ?i duminic? sînt zilele de tîrg. S? iei curelele vechi de model. Link spre comentariu
Vizitator ucenicu Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Te sfatuiesc mai degraba sa mergi pe Maica Domnului.Exista un magazin,nu stiu cum se cheama,care are multe modele de curele si nici nu este greu de reperat:venind dinspre Lizeanu,dupa benzinaria OMV a doua strada(cred) pe stanga,chiar pe colt,este un magazin cu cateva(4-5) trepte la intrare.Pana sa "descopar" acest magazin,si eu eram clientul celor din targul de la Valea Cascadelor,desi nu prea eram multumit de calitatea curelelor.Majoritatea ,mai ales cele late,par facute din cauciuc de anvelopa,sunt rugoase si cu multi pori,cand le intinzi.In schimb,cele de la magazinul de pe Maica Domnului,desi mai ieftine ca pret,sunt impecabile,cel putin cele pe care le-am cumparat cand am avut nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum