Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum pot transfera de pe un VHS o casteta, pe un DVD

Vizitator rammstein24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

4

• MifTy

2

• M1Hai

2

• alexutu

2

Top autori în acest subiect

Eu am un video player (de fapt un TV la care pot viziona casete video), am tv tuner ... de un soft de encoding mpeg2/dvd cred ca as putea face rost .... insa nu am mai transferat pana acum de pe o caseta VHS pe calculator si nu stiu sigur cum se face. Conectez video player-ul (TV-ul) la tv tuner,dar prin ce mufe/porturi ?

Link spre comentariu

Nu ?tiu pe acolo dac? exist? a?a ceva, dar aici în Bucure?ti e 10 lei ora de transferat pe cd-dvd. Dac? nu e un program lung, nu merit? s? te chinui singur ?i dai mai bine cui se pricepe. Parc? ?i la centrele Kodak sau Agfa e un serviciu din ?sta.

Link spre comentariu

Asa cum a spus zal, nu te chinui daca nu stii. Calitatea capturii si apoi a conversiei depinde de ce calculator ai. Iti recomand cu caldura sa cauti un prieten cu dvd recorder. Iese treaba super.Am incercat si eu asa ceva cu calculatorul dar la mine sunetul aramas in urma imaginii. Bafta.

Link spre comentariu

sal, e mai complicat decat pare, si da conteaza mult si configuratia calculatorului. pt asa ceva ai nevoie de calculator potent.nu e imposibil dar m-am chinuit cateva luni pana i-am dat de cap.

Link spre comentariu

Cu ceva timp in urma am folosit un duron 1.4Ghz (sau 1.6?) si 512 ram fara tv tuner si mi-a iesit perfect dvd-ul (in limita calitatii VHS)

Am o camera video cu iesire FireWire (1394).

Am conectat out player VHS la input camera video si FireWire camera la FireWire computer.

Captura, editarea si creearea dvd-ului le-am facut cu Pinacle Studio.

Nu a aparut absolut deloc decalaj intre sunet si imagine sau alte probleme. Singurul dezavantaj era ca prelucrarea dura 4-5 ore.

Link spre comentariu

Citeste cu atentie!!! :bataie

Video VHS are iesire analogica, se leaga la intrarea analogica a camerei, iar camera are firewire :nebun:

Daca nu ma crezi iti pun filmulet pe youtube, dar platesti in bere. Multa bere :da

Ce zici MifTy?

Link spre comentariu
Vizitator rammstein24

bun, deci am un video recorder Toshiba core deck pro, vps hi-fi 6 capete, am bagat caseta video in el, (defapt mai multe unele mai recente) si am conectat VHS la tv, - RCA - RCA : CONCLUZIA: nu se vede atat de bine incat sa fac transfer de pe vhs pe dvd, calitatea video lasa de dorit, am fct si un test : VHS - PC am conectat vhs la calk, cu, cabluri prin TV TUNER winfast tv2000 xp expert si am facut un demo sa vad ce si cum, am setat acolo PAL ca pe ntsc ala nu mergea, iar rezultatul e cam dezamagitor desi caseta este recenta si ar fii trebuit sa se vada F CLAR., voi care lucrati cu asa ceva, cum procedati sa aveti un rezultat exceptional??? e vb de softuri, de cabluri...pt ca VHS este pro special pt capturi si lucru digital.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări