Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dremel

Vizitator cox

Postări Recomandate

Aveti idee cam la ce bani pot gasi un dremel tool, care nici profi sa fie dar nici sa nu ma lase balta la prima. Am vazut ceva prin Cora la 50 ron cu 10000rpm,60 ron cu 20000rpm si 80 ron cu 30000 rpm. Sunt bune de ceva astea, sau imi recomandati altceva?Vreau sa le folosesc si pentru a mai taia cate ceva in fibra de sticla(pe la masina gen bari, praguri etc.) si unde mai este nevoie. Astept sugestii. Va multumesc.Daca am gresit iar locul de postare, imi cer mii de scuze moderatorilor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djlove

2

• Dr.L

2

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

Aveti idee cam la ce bani pot gasi un dremel tool, care nici profi sa fie dar nici sa nu ma lase balta la prima. Am vazut ceva prin Cora la 50 ron cu 10000rpm,60 ron cu 20000rpm si 80 ron cu 30000 rpm. Sunt bune de ceva astea, sau imi recomandati altceva?Vreau sa le folosesc si pentru a mai taia cate ceva in fibra de sticla(pe la masina gen bari, praguri etc.) si unde mai este nevoie. Astept sugestii. Va multumesc.Daca am gresit iar locul de postare, imi cer mii de scuze moderatorilor.

Dintre masinile de gaurit cu turatie mare existente in Romania cele mai fiabile par a fi Proxon, variantele de 150W cu alimentare din 220v si reglaj de turatie 600-20000 cu pensete (intre180-270lei). Mai exista niste Bosch-uri cam la fel.In nici un caz cele chinezesti de care probabil vorbiti. Toate masinile gen "dremel" nu sunt destinate pentru a prelua alt tip de eforturi decat cel axial. Daca vreti sa taiati cu el chestiuni groase sau sa gauriti cu burghie mai mari de 3mm o sa-l aruncati foarte repede fiindca va incepe sa bata.
Link spre comentariu

Sunt prin bricostore niste freze, mai multe tipuri, una are 80.000 rot/min ii pui ca acesoriu un disc de taiat si ai obtinut un mini flex. Am si eu ceva luat de pe maica domnului la 90 de lei si am primit si 5 discuri de astea de taiat cu care mai tai textolit cand fac carcase de transformatoare

Link spre comentariu

A pus mr_john inaintea mea, au mai multe tipuri, mie personal imi place cea pe acumulator si una putin mai lunga la care poti vedea turatia pe un ecran si o poti seta digital :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări