livoto70 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Acum 7 minute, popa marius a spus: Saturatia miezului afecteaza frecvente foarte joase si cum sectiunea este relativ mica ar merita mai degraba acest compromis decat acceptarea unei inductante mici cu un intrefier mai mare care oricum afecteaza aceste frecvente joase. Ciudata este acesta inductanta de 40H obtinuta cu sectiune mica dar din cauza rezistentei mari a bobinajului este posibil un numar mare de spire cu sectiune de cupru mica, stiu despre acest transformator ca are trei primare si doua secundare in plus este foarte ieftin, as putea presupune ca miezul este foarte bun , de la chinezi te poti astepta la orice... Data fiind diferenta mare de inductanta dintre cele doua OT eu cred ca este posibil ca pachetul de E+I sa nu fie strans suficient acest lucru se vede cu ...menghina ma gandeam la asta, dar ca sa ma asigur ca nu gresesc unde am dubii, am intrebat aici pe forum. dle Popa si stimati forumisti, voi reveni cu detalii. multe multumiri. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Acum 5 minute, Faust2018 a spus: Alea de la cuptoarele cu microunde sunt sudate , nu ai cum să le desfaci . Ba se desfac destul de simplu, polizezi cu un disc de tăiat metal cordonul de sudură.Au tole cu permeabilitate ridicată.. Link spre comentariu
livoto70 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 (editat) Acum 29 minute, Faust2018 a spus: livoto 70 Uite ce am scris "Eu nu prea cred că la 6 cmp ai 41,7 H inductanța , doar dacă este bobinat primarul cu sârmă de sub 0,1mm ,rezistență mare in DC , cu problemele aferente ....." Te-am întrebat cu ce le-ai măsurat , pune niște poze cu măsurătorile. Mă repet , nu îți vreau răul ! ma repet si eu. hai sa o lasam asa. te rog nu-mi mai raspunde. nu vreau sfaturi de la tine, nici daca esti cel mai bun in domeniu din toata lumea. pur si simplu emani energie negativa. nu-mi distruge karma, te rog! Edit moderator: Dacă nu-ţi convin răspunsurile cuiva, poţi să setezi platforma să nu-ţi mai afişeze mesajele lui (user ignore).Dar nu poţi cere cuiva să nu-şi mai exprime părerea, dat fiind că e un forum şi nici măcar nu eşti iniţiatorul acestui topic.... Editat Iunie 22, 2019 de validae 1 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 (editat) Acum 29 minute, validae a spus: Ba se desfac destul de simplu, polizezi cu un disc de tăiat metal cordonul de sudură.Au tole cu permeabilitate ridicată.. Știu si eu metoda cu polizorul , dar rămâne un șanț nasol . Am dat și eu unu asemănător , dintr-un amp Peavey , a fost " frecată " sudura pe p mașină de rectificat . Acum 27 minute, livoto70 a spus: ma repet si eu. hai sa o lasam asa. te rog nu-mi mai raspunde. nu vreau sfaturi de la tine, nici daca esti cel mai bun in domeniu din toata lumea. pur si simplu emani energie negativa. nu-mi distruge karma, te rog! Trăim intr-o țară liberă , unde libertatea de exprimare este specificată in constituție . Nu mă supăr dacă mă injuri , nu ești singurul sau ultimul , imi asum asta , poate înveți ceva din ce scriu eu ..... Editat Iunie 22, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Acum 9 minute, Dan85 a spus: Le puneam direct, nu pierdeam timpul. Când o fi gata, ți-l trimit sau vin cu el la tine să facem mișto de flașnetă. Probabil pe la toamnă, după concedii. Cu mare placere , accept să mă înjuri dacă îți zic că este nașpa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum