89-CEC Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Excelenta idee.Chiar lipseau aceste date "tehnice" ce tin de realizarea montajelor,si asta nu numai pentru cele cu tuburi.De cateva zile am inceput si eu sa realizez un SE cu EL84,si daca se poate pot sa prezint si eu "etapele" de realizare.Inca odata felicitari pentu acest topic.Cu respect Catalin! Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Mufele montate . Asa arata panoul din spate .Nu avea rost o mufa IEC de alimentare la 220V ! Asa ca bagam cablul de alimentare printr-o gaura .Trebuie sa-l facem cat mai simplu .Merge dat gaura si in tabla de Al cu freza din-aia, sau cum i-o spune? Ca din-alea am un set complet dar nu par chiar atat de rezistente, le luasem strict pt lemn. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 @mosfet : Eu am dat in aluminiu de 0.5mm si a mers perfect !Oricum nu dai cu viteza foarte mare si nu e nici o problema . Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 plecand de la ideea de al realiza cu ce gasesc "pe batatura",am optat pentru o varianta modulata compusa din trei placi:una pentru alimentare si celelalte pentru finali.[attachment=4]PICT8368.JPG[/attachment][attachment=3]PICT8370.JPG[/attachment][attachment=2]PICT8386.JPG[/attachment][attachment=1]PICT8387.JPG[/attachment][attachment=0]PICT8396.JPG[/attachment] Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 danzup foarte frumos!!!!!!! felicitari!!!!! Link spre comentariu
pusttiu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 @danzup ... o poza cu interiorul se poate? sa vad cum ai pus piesele ...f bn gandit, cel mai simplu pt un incepator cind are pe cine urma,,, Link spre comentariu
sere Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 @89-CEC cred ca aveai suficient spatiu sa pui ambele canale pe o singura placa. In felul acesta faci economie la lampi si mai scapi de un filament. Cum ai abordat asezarea iese un fel de monobloc. Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Fiecare final va fi compus din EF80+EL84,iar sursa de alimentare cu EZ81 si eventual cu 0A2.Si cum placa nu are decat 200x180mm,nu stiu daca era de ajuns pentru toate cele 6 tuburi. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 @danzup ... o poza cu interiorul se poate? sa vad cum ai pus piesele ...f bn gandit, cel mai simplu pt un incepator cind are pe cine urma,,,Uite si poza cu interiorul in timpul constructiei. Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Uite si poza cu interiorul in timpul constructiei.Din cate vad, este cam gata! Uau! Ce simplu pare la prima vedere! Cu ce tensiuni ai alimentat, cum se aude si pe ce sarcina? Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Scuze pentru raspunsul tarziu !U anodica = 300Valimentare filamente in cc pana la urma , din cauza trafului .Auditia a fost facuta doar pe eltax nu si pe triangle .Impedanta boxelor 8 ohmi .Se aude curat , frumos , stralucitor la inalte .Exact cum trebuie sa se auda un SE ! Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu e mult 300v? Link spre comentariu
Electron Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Nu e mult, eu i-am dat chiar mai mult de 300, dar cand am exagerat a inceput sa nu-i mai convina si a facut greva: lumini albastre, trompete de tot felul... Link spre comentariu
bogdan69 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Am ajuns la 340V si merge bine merci, fara sa caraie. si merge zilnic de luni de zile si inca nu dau semne de oboseala. 1 Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Dupa ce am pus in loc de 6n2p lampa 6n6p amplificatorul a prins viata .Recomand ( multumesc pentru pont lui fcon ) ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum