aghora17 Postat Iulie 10, 2004 Partajează Postat Iulie 10, 2004 care este nivelul de intrare maxim admis pentru un stk4044? Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 10, 2004 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2004 vorbesti serios? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 10, 2004 Partajează Postat Iulie 10, 2004 am vrut sa scriu 1000 mV Mili Volti :oops: :P uitasem m-ul :shock: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 11, 2004 Partajează Postat Iulie 11, 2004 Ar merge si la 1000V pe intrare daca ii punem un divizor de tensiune corespunzator :wink: Link spre comentariu
aghora17 Postat Octombrie 11, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2004 EEEEEEEEEIIIIIII :arrow: :arrow: VASILE A CAM EXAGERAT , IN MOD NORMAL EL ARE NEVOIE CAM DE 200V Tensiunea pe iesire pentru a scoate puterea maxima este cam de 1v . :arrow: :arrow: Asta in cazul in care nu a fost modificar raportul rezistentelor din reactie .In principiu daca nu ai ce face , baga mai mult , daca ai bani de integrat . SAU DE BOXE :idea: :idea: :idea: AAAAAAAAA STAI CA ACUM AM VAZUT , CRED CA VASILE A VRUT SA ZICA 1000 MV :wink: :wink: :wink:ai vrut sa spui tensiune de intrare, da?!? ideea este ca il folosesc in schema de datasheet, dar mi se pare ca se aude cam incet daca nu "fortez" intrarea. problema era ca in datasheet nu zice nimic de nivelul semnalului de intrare, si nu stiu cat pot sa urc cu el. conteaza si preamplificatorul? (referidu-ma la impedante, chestii din astea. in schema de datasheet, stk-ul are imp de intrare parca 75k) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Va rog sa postati la obiect ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum