Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

manual pt router d-link di-524(securizare)

Vizitator al_

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

2

• MifTy

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei un plus de secritate activeaza filtrare dupa mac adress...dar e recomandat sa nu uiti cum a facut gloaba de mine cand am stat 2 ore remufand cablu si instaland si dezinstaland placa de retea ca nu isi lua ip....:)

Link spre comentariu

Daca vrei un plus de secritate activeaza filtrare dupa mac adress...dar e recomandat sa nu uiti cum a facut gloaba de mine cand am stat 2 ore remufand cablu si instaland si dezinstaland placa de retea ca nu isi lua ip....:)

am incercat sa filtrez dupa MAC dar daca adaugam la filtre doar leptopul nu mai mergea calculatorul. daca adaugam si MACul calculatorului nu mai mergea leptopul. mergea mereu ultimul adaugat......
Link spre comentariu

gresesti undeva. Filtrarea dupa mac o faci doar pentru wireless, cel putin la asus wl-500gp si wl-500-w asa este.Fa printscreen-uri din fiecare meniu si pune-le pe aici, daca vedem cum arata meniul si ce optiuni are este mai usor pentru toti (eu n-am decat asus-uri pe langa, asa ca nu te pot ajuta daca nu vad meniul, iar manualul imi este foarte lene sa il citesc)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări