Vizitator al_ Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 am un router d-link di-524, doresc un manual de instalare de preferabil in romana... vreau sa-l folosesc eu si NUMAI eu..... Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 http://www.dlink.co.uk/cs/Satellite?c=TechSupport_C&childpagename=DLinkEurope-GB%2FDLTechProduct&cid=1197319373334&p=1197318962293&packedargs=locale%3D1195806691854&pagename=DLinkEurope-GB%2FDLWrapper Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 pune criptare, ?i bag? o parol? ca lumea!!! Link spre comentariu
Vizitator al_ Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 pune criptare, ?i bag? o parol? ca lumea!!! asta vreau sa facdar nu ma pricep....cu un manual poate intelegeam ce este si cum functioneaza criptarea Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 cu un manual poate intelegeam ce este si cum functioneaza criptareaLa adresa postata de mine puteti descarca manualul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Daca vrei un plus de secritate activeaza filtrare dupa mac adress...dar e recomandat sa nu uiti cum a facut gloaba de mine cand am stat 2 ore remufand cablu si instaland si dezinstaland placa de retea ca nu isi lua ip.... Link spre comentariu
Vizitator al_ Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Daca vrei un plus de secritate activeaza filtrare dupa mac adress...dar e recomandat sa nu uiti cum a facut gloaba de mine cand am stat 2 ore remufand cablu si instaland si dezinstaland placa de retea ca nu isi lua ip....am incercat sa filtrez dupa MAC dar daca adaugam la filtre doar leptopul nu mai mergea calculatorul. daca adaugam si MACul calculatorului nu mai mergea leptopul. mergea mereu ultimul adaugat...... Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 gresesti undeva. Filtrarea dupa mac o faci doar pentru wireless, cel putin la asus wl-500gp si wl-500-w asa este.Fa printscreen-uri din fiecare meniu si pune-le pe aici, daca vedem cum arata meniul si ce optiuni are este mai usor pentru toti (eu n-am decat asus-uri pe langa, asa ca nu te pot ajuta daca nu vad meniul, iar manualul imi este foarte lene sa il citesc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum