vidry Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Am facut rost de un circuit PAL007A 2X50W mi se pare...stie careva vreo schema pentru un amplificator cu acest circuit? Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 pentru PAL gasesti aici: http://www.yoreparo.com/foros/files/diagrama_amplificador.jpg iar daca vrei o documentatie mai detaliata consulta sheet-ul lui TDA7386 http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXvrxxq.pdf. Link spre comentariu
vidry Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Nu prea inteleg schema aia pentru PAL!nu e completa sau asa o vad eu...PAL007A e asemanator cu TDA7386? Link spre comentariu
89-CEC Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Nu prea inteleg schema aia pentru PAL!nu e completa sau asa o vad eu...PAL007A e asemanator cu TDA7386?Asa este prezentata.Cat despre asemanarea dintre ele ............cred ca da.Cred ca daca era postata la rubrica portivita primeai mai mult ajutor,deoarece acest circuit este produs de catre pionner pentru "car audio".Daca intelegi ce spun puii aici e si mai bine http://monitor.net.ru/forum/power-lifier-car-audio-info-204976.html Link spre comentariu
vidry Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Nu spun prea multe pe siteul ala au pus doar nicte poze cu circuite de amplificare audio...infineDiferenta intre PAL007A si TDA7386 este pin nr. 25 , in datasheet scrie SWITCH la PAL007A si HSD la TDA7386...deci se poate folosi la un amplificator audio cu TDA7386 circuitul PAL007A fara sa mai modific ceva?Am sa caut o schema cu TDA7386 si am sa postez aici. Link spre comentariu
vidry Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Aici e schema in .pdf Editat de Admin: Sters atasament Motiv: Materialul atasat are Copyright Link spre comentariu
zal Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 ST face aceste circuite la o fabric? din Malta, Pioneer numai pl?te?te s? i se treac? numele pe ele, indicativul PALxxx e purtat ?i de unele circuite STK, f?cute de Sanyo, desigur tot ptr Pioneer.Mai exact e vorba de ?sta: TDA7560. Link spre comentariu
vidry Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Deci prin urmare, pot folosi circuitul pal007a in loc de TDA7560?Sa stiu sa ma duc maine sa cumpar celelalte piese si sa incep montaju' Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Vezi c? e foarte p?c?tos la sarcini electrostatice, dac? nu-l l-ai avut în poleial? ?i plicule?, po?i s?-?i iei adio de la el. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 sa scurtcircuiteze toti pinii cu o surubelnita legata la impamantare inainte sa il monteze si sa foloseasca un letcon cu esd(exclus pistol de lipi).pana acum nu am avut probleme cu integratele astea,mi le-au dat fara punga esd si au mers.din cate stiu parca decat tranz finali sunt mos-fet. la telefoane trebuiesc luate mai multe masuri de precautie cu bratara esd si ustensile antistatice.am avut o data niste irfz-uri noi care cand ii masuram dadeau scurt sau rezistenta intre D-S,dupa ce i-am descarcat erau ok. Link spre comentariu
vidry Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Tot nu am primit un raspuns convingator...Se poate sau nu folosi pal007a in loc de tda7560?p.s. Scuze pentru ca sunt asa direct,dar vad ca aproape peste tot ,cand cineva spune ce il "doare" ii se raspunde despre altceva ce nu are legatura directa cu topicul respectiv. :partyman: Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 (editat) Sînt echivalente, e acelasi circuit. Editat Noiembrie 8, 2018 de Shambala Link spre comentariu
Vizitator adyto Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 merge fara probleme.iti garantez...nu te mai lua dupa toti electronistii lui peste! Link spre comentariu
dani j Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 am si eu un pal 012a de la un pioneer ,ar avea un echivalent?si mai am un radio de pe un excavator hitaki cu un tda 4451 .asta ar avea echivalen caci nu l gasesc nicaieri Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Cu 7560A in mod direct sau cu 7388 cu mici modificari ( pinii 1 si 27 nu se conecteaza ). 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum