Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MOSFET PAL007A...

vidry

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vidry

6

• zal

3

• 89-CEC

2

• dani j

2

Nu prea inteleg schema aia pentru PAL!nu e completa sau asa o vad eu...PAL007A e asemanator cu TDA7386?

Asa este prezentata.Cat despre asemanarea dintre ele ............cred ca da.Cred ca daca era postata la rubrica portivita primeai mai mult ajutor,deoarece acest circuit este produs de catre pionner pentru "car audio".Daca intelegi ce spun puii aici e si mai bine :nas: http://monitor.net.ru/forum/power-lifier-car-audio-info-204976.html
Link spre comentariu

Nu spun prea multe pe siteul ala au pus doar nicte poze cu circuite de amplificare audio...infineDiferenta intre PAL007A si TDA7386 este pin nr. 25 , in datasheet scrie SWITCH la PAL007A si HSD la TDA7386...deci se poate folosi la un amplificator audio cu TDA7386 circuitul PAL007A fara sa mai modific ceva?Am sa caut o schema cu TDA7386 si am sa postez aici.

Link spre comentariu

ST face aceste circuite la o fabric? din Malta, Pioneer numai pl?te?te s? i se treac? numele pe ele, indicativul PALxxx e purtat ?i de unele circuite STK, f?cute de Sanyo, desigur tot ptr Pioneer.Mai exact e vorba de ?sta: TDA7560.

Link spre comentariu

sa scurtcircuiteze toti pinii cu o surubelnita legata la impamantare inainte sa il monteze si sa foloseasca un letcon cu esd(exclus pistol de lipi).pana acum nu am avut probleme cu integratele astea,mi le-au dat fara punga esd si au mers.din cate stiu parca decat tranz finali sunt mos-fet. la telefoane trebuiesc luate mai multe masuri de precautie cu bratara esd si ustensile antistatice.am avut o data niste irfz-uri noi care cand ii masuram dadeau scurt sau rezistenta intre D-S,dupa ce i-am descarcat erau ok.

Link spre comentariu
:41 Tot nu am primit un raspuns convingator...Se poate sau nu folosi pal007a in loc de tda7560?p.s. Scuze pentru ca sunt asa direct,dar vad ca aproape peste tot ,cand cineva spune ce il "doare" ii se raspunde despre altceva ce nu are legatura directa cu topicul respectiv. :partyman:
Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări