ROBEERT Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Buna seara stimati colegi, imi cer scuze, am primit la atelier un tv LG model 21FS2BLX sasiu CW62B. Rugamintea mea este " Are careva schema acestui tv? Stiu ca se gaseste pe net, dar problema este ca n-o pot downloada." Va trimit direct la link: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=21f ... ogle&meta= Nu stiu ce se intampla, nu o pot descarca. V-as ruga care o are daca vrea sa mi-o trimita si mie??? Sau daca poate careva s-o descarce si sa faca upload??? Va mai dau niste detalii: -jungle: TDA12020PQ / N1FOO ( IC 501 ) -final video: TDA6107A ( IC 901 ) -sursa: STR6754 ( IC 810 ) -optocuplor ( IC 802 ) -memorie: 24C16 ( IC 12 ) Inca o data, va multumesc mult si imi cer scuze ( nu-i prima data cand nu pot downloada, numai la aceasta adresa patesc, in rest pot downloada de peste tot, nu stiu de ce? ) Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... S2BLX.html Click pe To download the file, please, click here ! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Mii de multumiri domnule tv1 si imi cer scuze, nu pot descarca de la acea adresa.Cu stima Robeert. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Buna seara, revin cu o noua problema la TV " LG Model 21FS2BLX Sasiu CW62B:i-am reparat sursa, apoi m-am trezit cu memoria nasoala, i-am gasit dump, i-am incarcat memoria , am intrat in service mode apasand simultan tastele menu de pe panou si de pe telecomanda ca sa-i reglez cadre, est-vest,etc si surpriza:nu-i pot memora noile obtiuni, ( aceste obtiuni sau zis reglaje se afla in memoria interna ), nu reusesc sa le memorez, am incercat cu tasta ok, cu tasta standby, cu tasta av, cu tasta mute, nu vrea muschiul lui sa memoreze. Stiti careva cu ce tasta pot memora noile reglaje?Multumesc. Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Ai telecomanda prezentata in service manual la pagina 13 ? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Merci mult domnule tv1, am rezolvat problema, defectul a fost din memorie de nu vroia sa se inscrie ( sa memoreze ), tarziu am observat ca nu memora nici programele.I-am inlocuit memoria cu alta noua, i-am programat-o cu dumpul de mai jos si televizorul merge brici.Inca o data, mii de multumiri pentru ajutor!Mai jos, pun un dump bun probat de mine, copiati-l cu incredere.Cu stima, Robeert. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Aici si diagrama MENU-ului SERVICE. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Va trimit direct la linkPe site-ul ala se descarca in anumite limite si daca depasesti acea cota numai poti descarca. Link spre comentariu
Vizitator Dek Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Dle Robeert am patit si eu cu acest site.Am apelat la un hacher mic(clasa a 8'a)si mi-a spus:inainte de download tine-ti tasta "Alt"apasata.Va functiona perfect,altfel se face un download al imaginii.Incercati din nou si cred ca va functiona!Ar mai fi un site:www.paius.go.ro Cu stima,Dek Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Domnule Dek, eu am descoperit o alta chestie in aceasta privinta: am dezinstalat " Internet Download Manager " si acum merge perfect. L-am avut instalat pentru ca imi sporea viteza de download, dar la acea adresa punea frana, nu stiu de ce, dar ma rog, acum merge perfect.Merci mult pentru aceasta informatie. Link spre comentariu
Vizitator meryen Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 salutare tuturoram si eu o problema cu un lg i-mi arde tranzistorul din finalul lini imediat c5250sa fie condesatoarele din colector la 1,6kv Link spre comentariu
Nonny149 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 salutare tuturoram si eu o problema cu un lg i-mi arde tranzistorul din finalul lini imediat c5250sa fie condesatoarele din colector la 1,6kvVerifica tensiunea sursei,valoarea condensatorlui din colector,frecventa smnalului de comanda linii,traf linii si bobina deflexie. Link spre comentariu
Vizitator padurarucost Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Mii de multumiri domnule tv1 si imi cer scuze, nu pot descarca de la acea adresa.Cu stima Robeert.se poate descarca,eu am descarcat !!!!!!!!!!!! ai dat click dupa cum spune TV1 !Click pe To download the file, please, click here ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum