Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV " LG Model 21FS2BLX Sasiu CW62B

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi, imi cer scuze, am primit la atelier un tv LG model 21FS2BLX sasiu CW62B. Rugamintea mea este " Are careva schema acestui tv? Stiu ca se gaseste pe net, dar problema este ca n-o pot downloada." Va trimit direct la link:

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=21f ... ogle&meta=

Nu stiu ce se intampla, nu o pot descarca. V-as ruga care o are daca vrea sa mi-o trimita si mie??? Sau daca poate careva s-o descarce si sa faca upload???

Va mai dau niste detalii:

-jungle: TDA12020PQ / N1FOO ( IC 501 )

-final video: TDA6107A ( IC 901 )

-sursa: STR6754 ( IC 810 )

-optocuplor ( IC 802 )

-memorie: 24C16 ( IC 12 )

Inca o data, va multumesc mult si imi cer scuze ( nu-i prima data cand nu pot downloada, numai la aceasta adresa patesc, in rest pot downloada de peste tot, nu stiu de ce? ) :bataie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

6

• Nonny149

2

• tv1

2

Top autori în acest subiect

Buna seara, revin cu o noua problema la TV " LG Model 21FS2BLX Sasiu CW62B:i-am reparat sursa, apoi m-am trezit cu memoria nasoala, i-am gasit dump, i-am incarcat memoria , am intrat in service mode apasand simultan tastele menu de pe panou si de pe telecomanda ca sa-i reglez cadre, est-vest,etc si surpriza:nu-i pot memora noile obtiuni, ( aceste obtiuni sau zis reglaje se afla in memoria interna ), nu reusesc sa le memorez, am incercat cu tasta ok, cu tasta standby, cu tasta av, cu tasta mute, nu vrea muschiul lui sa memoreze. :sparge: Stiti careva cu ce tasta pot memora noile reglaje?Multumesc.

Link spre comentariu

Merci mult domnule tv1, am rezolvat problema, defectul a fost din memorie de nu vroia sa se inscrie ( sa memoreze ), tarziu am observat ca nu memora nici programele.I-am inlocuit memoria cu alta noua, i-am programat-o cu dumpul de mai jos si televizorul merge brici.Inca o data, mii de multumiri pentru ajutor!Mai jos, pun un dump bun probat de mine, copiati-l cu incredere.Cu stima, Robeert.

Link spre comentariu

Dle Robeert am patit si eu cu acest site.Am apelat la un hacher mic(clasa a 8'a)si mi-a spus:inainte de download tine-ti tasta "Alt"apasata.Va functiona perfect,altfel se face un download al imaginii.Incercati din nou si cred ca va functiona!Ar mai fi un site:www.paius.go.ro Cu stima,Dek

Link spre comentariu

Domnule Dek, eu am descoperit o alta chestie in aceasta privinta: am dezinstalat " Internet Download Manager " si acum merge perfect. L-am avut instalat pentru ca imi sporea viteza de download, dar la acea adresa punea frana, nu stiu de ce, dar ma rog, acum merge perfect.Merci mult pentru aceasta informatie.

Link spre comentariu

salutare tuturoram si eu o problema cu un lg i-mi arde tranzistorul din finalul lini imediat c5250sa fie condesatoarele din colector la 1,6kv

Verifica tensiunea sursei,valoarea condensatorlui din colector,frecventa smnalului de comanda linii,traf linii si bobina deflexie.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator padurarucost

Mii de multumiri domnule tv1 si imi cer scuze, nu pot descarca de la acea adresa.Cu stima Robeert.

se poate descarca,eu am descarcat !!!!!!!!!!!! ai dat click dupa cum spune TV1 !Click pe To download the file, please, click here !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări