since Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Am vazut la cineva aceest proiect cu aceeste caracteristici: Difuzoare folosite woofer HW204(http://www.ciare.com/pdf/catalogo/HW204.pdf) si tweeter HT264(http://www.ciare.com/pdf/catalogo/HT264.pdf). Cutia din pal, volum=46litri interni: H=95cm L=22cm l=26cm Cu unul dintr-e aceeste filtre, primul filtru este facut de el si al doilea filtru este facut de cei de la Ciare. Nu as vrea sa fac o incita pe mai multe cai ar fii bine pe doua cai, pentru ca nu imi permite bugetul. As vrea sa stiu daca mai pot folosii si incinte diverse(cutii)? 1. 2. Poate imi raspunde domnu'VTP stiu ca are destula experienta, multumesc! ps: cred ca sunt taiate undeva pe la 40hz - 70hz Link spre comentariu
radue Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Asta nu e VTP. E doar floorstander. Link spre comentariu
since Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Asta nu e VTP. E doar floorstander. ai dreptate, daca nu stiu gresesc!dar cu aceeste difuzoare as vrea incinte VTP, scuze inca odata ;) Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Nu is prea documentat in VTP-uri asa ca te sfatuiesc sa trimiti un MP domnului VTP ca sa vada "dilema" ta. Bafta Link spre comentariu
since Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 nici nu spui ce difuzor are, desenul cu dimensiuni nu este complet si difuzoarele pe care le folosesc sunt mai puternice ;) Link spre comentariu
since Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 La mine are ceva mai mult de 100W si magnetul ala de pe woofer nu este asa din placere, ceva mai mare ;)ps: este tot, scuze! Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 since, po?i folosi chiar incinta normalizat? pentru difuzoare de 8", adic? asta:download/file.php?id=16067&mode=viewE acordat? la 43 Hz ?i se pup? la fix cu Fs-ul woofer-ului t?u. Link spre comentariu
since Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 @ratza - mersi ;) @Quasimodo - este de 8" difuzoarul, uite o poza Link spre comentariu
since Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 mai stii si alte proiecte, cu incinte VTP? Link spre comentariu
Toader Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Se poate construi incinta Voigt si cu dif de 12 inch,cum am eu,coax. BM12CXA,pe care n-am apucat inca sa-i fac incinta.In schimb,am cu BM8CXA si sant multumit.Since,eu o sa respect proiectuL de la C.I.A.R.E. pt dif. care mi le-ai trimis.Vad ca tu vrei cu aceeasi pereche sa lucrezi VTP.O sa fi mai mult decat satisfacut.Cere parerea D-nului Mateescu pt proiect. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Se poate construi incinta Voigt si cu dif de 12 inch,cum am eu,coax. BM12CXA,pe care n-am apucat inca sa-i fac incinta.In schimb,am cu BM8CXA si sant multumit.Since,eu o sa respect proiectuL de la C.I.A.R.E. pt dif. care mi le-ai trimis.Vad ca tu vrei cu aceeasi pereche sa lucrezi VTP.O sa fi mai mult decat satisfacut.Cere parerea D-nului Mateescu pt proiect.Vasile, dupa ce am scris o multime de recomandari, valabile si pentru altii, mesajul in a intrat! Si nu e prima data! Ce-mi propui? Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Since!Scriu pentru a II-a oara! Si asta-mi cam mananca timpul ! Sper sa nu mai am probleme!Recomandari pentru CIARE:- atentie ca sa faci decuparile care trebuie, nu cele din desenul lui ratza (diametre);- filtrul se scoate afara, in cutie montata elastic pe spate;- faci filtrul lui CIARE, nu altul, pentru ca are compensatiile facute intern;- adancimea incintei se mareste de la 264 mm la 300 mm (total 338 mm )- intre fata si peretele inclinat se pune un straif de material de 15 mm;- peretele inclinat se va monta echidistant fata de peretele fata, spate si capacul superior (150 mm);- marginea superioara a peretelui inclinat se rotunjeste;- tweeterele se vor monta in oglinda, stanga - dreapta;- materialul de amortizare: minet = vata sintetica folosita la imbracaminte de iarna, este ca o vata , nu gen pasla;- strat de circa 5-8 mm , lipit in puncte pe peretele lateral, si spate;- un straif de 250 mm latime si circa 1,8 ml se pune din zona inchisa, pe peretele inclinat si apoi cade liber pana la deschiderea de jos, pe langa peretele spate;- daca apar coloratii pe medii, se ridica materialul de amortizare pana la capacul superior, prin spatele wooferului;- daca poti, si e de preferat, sa montezi tweeterul separat, pe incinta , cu un decalaj de 52 mm intre jumatatea piesei polare a wooferului si cea a tweeterului! Se micsoreaza defazajele. Tweeterul se monteaza in cutie separata, de orice forma vrei, si, poate cuprinde si filtru! Montare amortizata (elastica!) pe incinta wooferului. Va arata ca incintele B&W, cu oul deasupra!SUCCES! 1 Link spre comentariu
Toader Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Scuze de greselile gramaticale.M-am grabit. Link spre comentariu
since Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 VTP - multumesc, dar unele lucruri scrise de tine mai sus nu le inteleg, daca ai un tip de incinta la ce mi-ai spus tu mai sus, ar fi frumos in rest ma descurt. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 VTP - multumesc, dar unele lucruri scrise de tine mai sus nu le inteleg, daca ai un tip de incinta la ce mi-ai spus tu mai sus, ar fi frumos in rest ma descurt. Recomandarile se refera la desenul dat de Ratza! Studiaza-l si vezi ce nu intelegi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum