zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Uite aici: http://it.tinypic.com/view.php?pic=2j43t5j&s=5 Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 multumesc... draguta schema si sincer cred ca e destul de asemanatoare... cel putin tensiunea de alimentare e cam aceiasi... am sa o iau la puricat in viitorul apropiat si o sa vad ce nu corespunde cu schema ta... sunt foarte multumit de sunt foarte placut probabil si din cauza pieelor folosite (matashita)... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 ... sunt foarte multumit de sunt foarte placut probabil si din cauza pieelor folosite (matashita) ... Aici chiar nu am în?eles nimic. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 eram adormit: voiam sa zic ca e placut sunetul si probabil se datoreaza pieselor de calitate (matsushita) sac sac Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 poate vre-ti sa spuneti ,,matsushita''(panasonic,technics,etc)?! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 eram adormit: voiam sa zic ca e placut sunetul si probabil se datoreaza pieselor de calitate (matsushita) sac sacDe fapt sunetul e dat de corec?iile din preul de ton, etajul final nu trebuie s? ''coloreze'' deloc sunetul. P.S. ari_panterra se scrie ''vre?i''. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 who's the mother fucker now? bitch!!!! Link spre comentariu
Vizitator AllyNuTzz Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Va multumesc anticipat! condesatori electrolitici dupa cum mi-ati spus , erau de vina , am multe de invatat de pe acest forum. ;)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum