Vizitator AllyNuTzz Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 salut! am o statie de amplificare ImperiaL 195w , cand o pun in functiune, merge bine o scurta perioada de timp [40min - 60 min] dupa care incepe sa faca probleme de genu.. fasaituri, pocnituri chiar.. ce ar fi putut sa aiba? oare is finalele de vina ? Link spre comentariu
technomate Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Probabil dupa cele cateva zeci de minute unul din condensatoare(cel bolnav,uscat) isi schimba proprietatile in prezenta caldurii sau apar curenti de fuga.E bine sa incerci cu condenastoare puse in paralel pe fieacare ,in timpul in care se aude zgomotul. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 incearca sa editezi titlul topicului sa reflecte concret problema ta, altfel o sa fie sters sau inchis de catre moderatori. n-ar strica sa citesti regulamentul.in legatura cu problema ta, daca totusi functioneaza bine o perioada, finalii nu sunt defecti, orice ar fi ei, tranzistoare sau integrate.nu ar strica sa dai mai multe detalii despre statie, eventual sa pui si niste poze cu interiorul. Link spre comentariu
Vizitator AllyNuTzz Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 sorry .. sunt nou pe forum am sa deschid un subiect nou.. si cu ceva poze , nu gasesc unde as putea sa editez acest subiect :( Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 in nici un caz nu trebuie sa deschizi un subiect nou.ce ai de spus si de pus pui in asta. dupa cum ti s-a mai spus inlocuieste condensatorii electrolitici. Link spre comentariu
Vizitator AllyNuTzz Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 aha , am sa incerc metoda aceasta , ce mai am de spus este ca atunci cand o tin in priza nu isi mai revine.. ca sa isi revina trebuie sa o decontectez de la priza .. si sa o tin deconecta cel putin o zi.. dupa care abea daca mai merge 10 20 min .. din ce in ce mai rau :-s, ar mai putea fi si alt ceva? Link spre comentariu
technomate Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 S-ar putea sa fie cu probabilitatea mai mare acum unul din condensatori daca zici ca face asa. Link spre comentariu
Vizitator AllyNuTzz Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Doar inlocuindu-i pot afla daca ei sunt de vina ? Link spre comentariu
technomate Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Doar inlocuindu-i pot afla daca ei sunt de vina ?Da.Ar mai merge sa pui si in paralel peste ei ceva asemanator dar depinde..poti incerca.Ca indiciu ar trebui sa oboseasca condensatoarele ale caror tensiune e apropiata de cea de functionare .adica masori tensiunea pe ele si te uiti in acelasi timp ce scrie,ce tens suporta.de obcei aia obosesc care au diferente mici intre ceea ce scrie si ceea ce masori. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Pierzi vremea a?a, ia ?i schimb? to?i condensatorii electrolitici în afar? de cei de filtraj. Lucr?tur? taiwanez?... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 sincer si eu am o problema asemanatoare cu ampliful meu (Maclair ak-635) numai ca la mine dupa o vreme de mers da un inpuls de cc pe boxe si dupa is revine... cred ca unu din condensatori se strapunge... inca nu am ajuns sa examinez in profunzime problema...sar putea sa fie si de la stabilizatorul de pe corector dar inca nu stiu... mult noroc... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 McLair erau lucrate de Technics, schimb? cond din etajul final, mai ales cei din re?eaua bootstrap ?i de pe diferen?ial. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 am sa schimb cam totul ce tine de conzi din ea... numai sa am un pic de timp si de vointa... :daL.E. interesant chiar as vrea sa vad o schema a amplifului meu daca ai cumva seful zal? imi place cum suna si as vrea sa vad cam ce tipologie are...? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Am de la 2200, numai... Dac? ai nevoie fac o poz? mai tîrziu... Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 da daca vrei si nu e prea mult de cerut... :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum