Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intalnire lampari , audiofili si toti ceilalti care pot veni

danzup

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danzup

15

• fcon

6

• Electron

5

• zal

5

Top autori în acest subiect

Logat ca xxxxx5 download-uri zilnic.Maxim 64KB/sApasati aici pentru upgrade.CONTURILE GRATUITE NU POT DOWNLOADA ACEST TIP DE FISIEREPentru a putea downloada nelimitat timp de 30 de zile cu viteza maxima trebuie sa upgradati contul.Trimiteti SMS la numarul 1413 cu textul FILEsi veti primi o parola care trebuie introdusa mai jos:Pune-le pe mediafire.com, e moka, nu cere inregistrare...

Link spre comentariu

Si eu am avut placerea de a participa la intalnirea aceasta.Am fost surprins sa vad ce anume poate iesii dintr-o mana de tuburi, si o serie de oameni dedicati cauzei "sunetului perfect".A fost prima data cand am ascultat un amplificator pe lampi si sincer mi-au spulberat o multime de mituri.Multumesc tuturor participantilor pentru deschiderea cu care m-au intampinat si trebuie sa recunosc ca desi sunt incepator in ale electronicii m-am simtit ca acasa.Felicitarile mele pentru o organizare superba, o serie de amplificatoare reusite si diferite, si nu pot sa sper decat ca vor fi mai multe intalniri si proiecte "diy".

Link spre comentariu

felicitare!!!!! poze foarte faine!! din poze acuma cred si eu, ca intilnire a fost foarte reusita!!!! :)am o rugaminte: daca poate cineva sa incarca o poza, sau sa scrie cine este(numele) fiecare din poza!!!

Link spre comentariu

Mie imi pare rau ca nu am participat. Aveam alt program facut de mult asa ca nu aveam cum sa vin. Din cauza asta nici nu am zis nimic. Daca mai faceti asa o intalnire voi face pe dracu in patru sa vin si eu, mai ales ca incep sa lucrez la un amplificator nou. Insa e o surpriza,pana nu il aud cum suna nu spun nimic.

Link spre comentariu

Ii multumesc lui Dan Zup pentru invitatie. Din pacate n-am putut s-o onorez.In schimb, am lasat realizarile mele sa ma reprezinte si cred ca asta conteaza cel mai mult. :-)Nu stiu cat de nimerit a fost un amplificator SS la o intalnire de tubari, dar cine stie, poate pe viitor aranjam o intalnire SS. ;-)Un fel de "Burning Amp".Tibi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări