Dj_Dog Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 saluteu vin sigur insa din pacate dj steel nu mai poate veni Link spre comentariu
Electron Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Daca nu-i cu suparare am sa fac si eu o plimbare pana la Bucuresti cu aceasta ocazie, cu precizarea ca acest lucru se va intampla daca sambata voi fi liber. Link spre comentariu
Vizitator Valeriu_ND Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 as vrea sa vin si eu...se poate? din pacate nu am cu ce sa ma laud, sunt nou in bransa, un aplif. cu 6P6, SE(1w...ceva de genul asta) a fost maximum ce am reusit sa fac candva. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Am o curiozitate: cît spa?iu are danzup în cas?? Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu e problema cu spatiul ! Am loc pentru toti!Tocmai ma gandeam sa pun Eltax-urile vechi intr-o a doua camera sa facem auditie si de vintage-uri (scule vechi am mai multe ) in cealalta camera .Triangle in sufragerie .Cum am spus : de pe elforum sunt bineveniti !As fi foarte bucuros sa veniti cat mai multi : mai ales Electron !Va rog sa-mi confirmati cine vine ca sa-i trimit mp cu adresa mea .O zi buna . Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu e problema cu spatiul ! Am loc pentru toti!Tocmai ma gandeam sa pun Eltax-urile vechi intr-o a doua camera sa facem auditie si de vintage-uri (scule vechi am mai multe ) in cealalta camera .Triangle in sufragerie .Cum am spus : de pe elforum sunt bineveniti !As fi foarte bucuros sa veniti cat mai multi : mai ales Electron !Va rog sa-mi confirmati cine vine ca sa-i trimit mp cu adresa mea .O zi buna .Se poate ? Vin si eu cu un amplif (Marantz cu final Av400 cu corectie pasiva nefinalizat) sa imi dati sfaturi?(poate mai modific ceva,nu sunt electronist) Link spre comentariu
Electron Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 (...)As fi foarte bucuros sa veniti cat mai multi : mai ales Electron !Ma bucur ca spui asta, insa nu sunt cu nimic special. Daca vin, vin sa cunosc niste oameni si sa schimb niste idei pentru ca momentan nu am cu ce sa ma "laud", inca lucrez la controller pentru ca nu-mi place sa fac treburile in graba si vreau sa-mi iasa perfect. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 M? cam m?nînc?-n t?lpi s? vin ?i eu, sper s? nu aglomerez prea mult. Link spre comentariu
sere Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Saptamanile astea sunt si eu prin Bucuresti. Ma puteti primi si pe mine ??. Singura problema este ca nu am nici un amplificator la mine. Am plecat in deplasare inainte de a se lansa propunerea :(. Daca sunt acceptat vin doar pt "clatirea" ochilor si urechilor Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Saptamanile astea sunt si eu prin Bucuresti. Ma puteti primi si pe mine ??. Singura problema este ca nu am nici un amplificator la mine. Am plecat in deplasare inainte de a se lansa propunerea :(. Daca sunt acceptat vin doar pt "clatirea" ochilor si urechilorDa ! Ai mp cu adresa mea . ------------------------------------------------------------------------------------------------- Zal , tu daca ai timp esti primit cu mare prietenie ( de fapt stii si tu asta ) ! Deci va rog sa confirmati aici cine vine in afara de cei care deja sunt pe lista . Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu e problema cu spatiul ! Am loc pentru toti!Tocmai ma gandeam sa pun Eltax-urile vechi intr-o a doua camera sa facem auditie si de vintage-uri (scule vechi am mai multe ) in cealalta camera .Triangle in sufragerie .Cum am spus : de pe elforum sunt bineveniti !As fi foarte bucuros sa veniti cat mai multi : mai ales Electron !Va rog sa-mi confirmati cine vine ca sa-i trimit mp cu adresa mea .O zi buna .Se poate ? Vin si eu cu un amplif (Marantz cu final Av400 cu corectie pasiva nefinalizat) sa imi dati sfaturi?(poate mai modific ceva,nu sunt electronist)Esti bine venit , dar cu amplificatorul ce sa zic : numai finalizate ; nu o sa avem timp de surubait prin el ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 În cazul ?sta sînt hot?rît s? vin la onorata adunare, mai ales c? s-au anun?at persoane cu ''greutate'' în domeniu ?i pe unii îi cunosc. Adev?rul e c? f?r? schimb de experien??, ducem lips? de progres, deci e o ocazie bine venit?. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2009 Lista celor care mi-au trimis mp si au confirmat pana acum : fcon plus un prieten , dj_dog , viobio , nichisoru , andiy , red93 , zal , sere . Restul nu au confirmat , desi mai sunt care doresc si au facut publica dorinta de a participa . Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Lista celor care mi-au trimis mp si au confirmat pana acum : fcon plus un prieten , dj_dog , viobio , nichisoru , andiy , red93 , zal , sere . Restul nu au confirmat , desi mai sunt care doresc si au facut publica dorinta de a participa . Azi a confirmat participarea si Electron . Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 A confirmat si domnul Mateescu (VTP). Vom avea un Oppo tunat de catre tibi (tvicol) printe sursele de semnal . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum