danzup Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Propun o intalnire la mine acasa pentru vineri seara sau sambata seara, adica pe 20 sau 21 februarie pentru a asculta noi amplificatoare cu lampi si solid state . ( data nu e batuta in cuie putem sa o discutam) Ii rog pe cei care au participat la intalnirea de la fcon acasa , sa incerce sa-si rupa din timpul personal cateva ore si sa participe ca doar ei sunt de vina . Oricine de pe elforum e bine venit la aceasta intalnire !Cred ca am putea numi intamplarea intalnirea elforum ! Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Propun o intalnire la mine acasa pentru vineri seara sau sambata seara, adica pe 20 sau 21 februarie pentru a asculta noi amplificatoare cu lampi si solid state . ( data nu e batuta in cuie putem sa o discutam) Ii rog pe cei care au participat la intalnirea de la fcon acasa , sa incerce sa-si rupa din timpul personal cateva ore si sa participe ca doar ei sunt de vina . Oricine de pe elforum e bine venit la aceasta intalnire !Cred ca am putea numi intamplarea intalnirea elforum ! Link spre comentariu
djbiluta Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Salut all , as veni si eu ,dar :cry: e lung drumu si as duce cu mine si statiile mele cu 6C33 ;PP cu 6P3; PP cu ecl82 SE cu ecl82 si s-ar mai gasi. Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Daca ma primiti si pe mine promit ca fac un ampli Se cu 6p3s(tot trebuia sa il fac o data)si il aduc pt.auditie. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Daca ma primiti si pe mine promit ca fac un ampli Se cu 6p3s(tot trebuia sa il fac o data)si il aduc pt.auditie.Normal ca te primim si pe tine si pe altii care doresc sa participe .Participarea nu este limitata la un anume tip de "elforumist"... (sic) Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 O sa-l rog pe fcon sa aduca si CD-playerul lui cu iesire pe lampa ( pe langa SE-ul lui cu EL84 ) ! Sa facem comparatie cu o trancota de CD-player pe care o folosesc eu in mod curent .Kosmin227 vii si tu ( cu amplificatorul tau )? Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 as vrea sa vin si eu, cu amplifurile mele ca nebun....... pacat ca sint si locuiesc in grecia :( Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 as vrea sa vin si eu, cu amplifurile mele ca nebun....... pacat ca sint si locuiesc in grecia :(eu ma intorc in august la bucuresti poate ne intilnim atunci........ Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 O sa-l rog pe fcon sa aduca si CD-playerul lui cu iesire pe lampa ( pe langa SE-ul lui cu EL84 ) ! Sa facem comparatie cu o trancota de CD-player pe care o folosesc eu in mod curent .Kosmin227 vii si tu ( cu amplificatorul tau )?Bineinteles! Daca, pe langa Marantz, vreti si sunet de Sony sau Denon, cu placere!as vrea sa vin si eu, cu amplifurile mele ca nebun....... pacat ca sint si locuiesc in grecia :(Daca ne-o lasa criza asta, poate te vizitam la vara, in concediu, vreo 2-3 oameni, ca de cativa ani il facem numai in Grecia! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Propun o intalnire la mine acasa pentru vineri seara sau sambata seara, adica pe 20 sau 21 februarie pentru a asculta noi amplificatoare cu lampi si solid state . ( data nu e batuta in cuie putem sa o discutam) Ii rog pe cei care au participat la intalnirea de la fcon acasa , sa incerce sa-si rupa din timpul personal cateva ore si sa participe ca doar ei sunt de vina . Oricine de pe elforum e bine venit la aceasta intalnire !Cred ca am putea numi intamplarea intalnirea elforum !ok Link spre comentariu
ioannis Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Daca ne-o lasa criza asta, poate te vizitam la vara, in concediu, vreo 2-3 oameni, ca de cativa ani il facem numai in Grecia! cu mare placere o sa va astept in grecia!!!!!! Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Oricine e bine venit ! Nu trebuie numaidecat sa veniti cu amplificatoare ( daca insa aveti asa ceva cu atat mai bine ) ! Deci : intalnirea va fi sambata 21 februarie , incepand cu ora 15.00 . De fapt eu voi fi pregatit de la ora 14.00 asa ca .... daca sunt doritori care vor sa vina mai devreme sunt bine veniti . Am stabilit ziua de sambata deoarece erau unii participanti care lucrau vineri si nu puteau veni decat dupa ora 18.00 . In acest fel avem sambata toata dupa amiaza la dispozitie pana la ora 22.00 pentru toate testele de auditie . Florin (fcon) va aduce un Cd-player cu iesire pe lampi , ampliful lui SE , un interconect RCA-RCA mai lung (ca eu am numai de 75cm) si mai multe Cd-uri . Si altii vor sa aduca CD-uri cu muzica deci e perfect din acest punct de vedere ...... Nu am camera foto : asa ca va rog sa aduceti cu voi pentu poze . Sa ne vedem cu bine sambata ! In cursul saptamanii voi posta si numele celor care au confirmat prezenta si a celor care vor confirma in viitor . Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Am invitat si un bun prieten care importa, printre altele, noile boxe ale lui Dan si l-am rugat sa aduca un amplificator industrial (xxx-x? euro), cel care considera el ca se potriveste cel mai bine cu Triangle. Sper sa poata veni, deoarece ar fi grozav sa putem auzi si aprecia nu numai lampi, ci si SS cu pretentii...In rest, din partea mea, totul este pregatit; mai greu trece timpul... Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Ma bucur ca reusim sa starnim emulatie, legat de intalnirea noastra si chiar ne-am fi dorit si prieteni din Grecia si Italia sa fie alaturi de noi la intalnire !In alta ordine de idei au confirmat pana acum : fcon plus un prieten surpriza ,dj_dog , dj_steel , viobio (ma bazez ca asta inseamna ok postat) , nichisoru . VTP mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca v-a trimite confirmarea mai aproape de data intalnirii.Poate reusesc sa aduc si eu un prieten surpriza .Mai asteptam ceva confirmari pe parcursul saptamanii sa vedem cine mai vine . Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Ma bucur ca reusim sa starnim emulatie, legat de intalnirea noastra si chiar ne-am fi dorit si prieteni din Grecia si Italia sa fie alaturi de noi la intalnire !In alta ordine de idei au confirmat pana acum : fcon plus un prieten surpriza ,dj_dog , dj_steel , viobio (ma bazez ca asta inseamna ok postat) , nichisoru . VTP mi-a trimis un mesaj in care imi spune ca v-a trimite confirmarea mai aproape de data intalnirii.Poate reusesc sa aduc si eu un prieten surpriza .Mai asteptam ceva confirmari pe parcursul saptamanii sa vedem cine mai vine .Confirmat si andiy . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum