Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cod apv dacia logan

Vizitator pattrick

Postări Recomandate

ISK: 509716B5E499Iata ce am obtinut (vezi screenshot-ul)Deci nu merge, pe bune. Eu din start ti-am zis ca este o problema cu el.Testeaza-l si pe urma vinde... De altfel invit pe aceasta cale SI ALTE persoane sa testeze acest ISK.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubulica

10

• alfabit

6

• kti

3

• ghitab

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator gabigafu

Pai nu vand unde este buba!Arata un caracter da , unul nu. Arata caracterele pe pozitie impara( 1, 3, 5, 7, 9, 11)(2, 4, 6, 8, 10, 12) sunt cu liniuta.

Link spre comentariu

Aham. Acuma am observat asta. Multumesc ca mi-ai deschis ochii (sunt cam chior ce e drept)Ok my bad. Nu ma prinsesem ca de fapt dash-urile alea sunt caracterele lipsa. Mii de scuze.Ok ce ne facem cu bin-urile virgine ? Rezolva si problema asta.

Link spre comentariu
:speriat nu nu tin mortis, ti-am spus ca eu prefer sa citesc manual codul APV/ISK. Deci ma cam prind din start de cum sta treaba.Ideea este ca era mai ok asa. Parerea mea. Pana la urma asta se poate observa si in DDT.In orice caz good job ! Toata stima,
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator gabigafu

A aparut si varianta de scos APV pentru UCH-uri cu Johnson Controls, adica pentru Logan, Sandero si Duster fabricate dupa 2010 si de asemenea pentru alte versiuni de Renault. De asemenea aflarea codului de reprogramare, si algoritmii de programat chei ( security programming ) pentru Clip pentru modele ca Laguna 2 si 3, Megane 2 si 3.

Link spre comentariu
Vizitator gabigafu

A aparut si varianta de scos APV pentru UCH-uri cu Johnson Controls, adica pentru Logan, Sandero si Duster fabricate dupa 2010 si de asemenea pentru alte versiuni de Renault. De asemenea aflarea codului de reprogramare, si algoritmii de programat chei ( security programming ) pentru Clip pentru modele ca Laguna 2 si 3, Megane 2 si 3.

Am pus poza in format jpeg, se pare ca are forumul are probleme cu pozele in format tiff.

post-52824-13982944141_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am pus poza in format jpeg, se pare ca are forumul are probleme cu pozele in format tiff.

Merge si tiff perfect, am vazut-o eu adineaori, dar trebuie salvata cu pusa extensia .tif
Link spre comentariu

A aparut si varianta de scos APV pentru UCH-uri cu Johnson Controls, adica pentru Logan, Sandero si Duster...

Felicitari, Gabi. Te-a chinuit oleaca, dar uite ca ti-a iesit. :aplauze Munca trebuie apreciata.Respect !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări