bubulica Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 ISK: 509716B5E499Iata ce am obtinut (vezi screenshot-ul)Deci nu merge, pe bune. Eu din start ti-am zis ca este o problema cu el.Testeaza-l si pe urma vinde... De altfel invit pe aceasta cale SI ALTE persoane sa testeze acest ISK. Link spre comentariu
Vizitator gabigafu Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Pai nu vand unde este buba!Arata un caracter da , unul nu. Arata caracterele pe pozitie impara( 1, 3, 5, 7, 9, 11)(2, 4, 6, 8, 10, 12) sunt cu liniuta. Link spre comentariu
Vizitator gabigafu Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 05 49 0E AB 7B CC0- 4- 0- A- 7- C-Are logica ?! Link spre comentariu
bubulica Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Aham. Acuma am observat asta. Multumesc ca mi-ai deschis ochii (sunt cam chior ce e drept)Ok my bad. Nu ma prinsesem ca de fapt dash-urile alea sunt caracterele lipsa. Mii de scuze.Ok ce ne facem cu bin-urile virgine ? Rezolva si problema asta. Link spre comentariu
Vizitator gabigafu Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Ok, daca tii tu mortis o sa adaug si acest feature. Link spre comentariu
bubulica Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 nu nu tin mortis, ti-am spus ca eu prefer sa citesc manual codul APV/ISK. Deci ma cam prind din start de cum sta treaba.Ideea este ca era mai ok asa. Parerea mea. Pana la urma asta se poate observa si in DDT.In orice caz good job ! Toata stima, Link spre comentariu
Vizitator gabigafu Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Multumesc de remarca! Link spre comentariu
bubulica Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Bun. Mare provocare o reprezinta Logan-urile produse DUPA 2010, nu cele vechi sau Clio... Link spre comentariu
Vizitator gabigafu Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 A aparut si varianta de scos APV pentru UCH-uri cu Johnson Controls, adica pentru Logan, Sandero si Duster fabricate dupa 2010 si de asemenea pentru alte versiuni de Renault. De asemenea aflarea codului de reprogramare, si algoritmii de programat chei ( security programming ) pentru Clip pentru modele ca Laguna 2 si 3, Megane 2 si 3. Link spre comentariu
kti Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 care este treaba cu poza ?a fost stearsa sau este virus ?bafta Link spre comentariu
Vizitator gabigafu Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 A aparut si varianta de scos APV pentru UCH-uri cu Johnson Controls, adica pentru Logan, Sandero si Duster fabricate dupa 2010 si de asemenea pentru alte versiuni de Renault. De asemenea aflarea codului de reprogramare, si algoritmii de programat chei ( security programming ) pentru Clip pentru modele ca Laguna 2 si 3, Megane 2 si 3. Am pus poza in format jpeg, se pare ca are forumul are probleme cu pozele in format tiff. Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Am pus poza in format jpeg, se pare ca are forumul are probleme cu pozele in format tiff.Merge si tiff perfect, am vazut-o eu adineaori, dar trebuie salvata cu pusa extensia .tif Link spre comentariu
alfabit Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 A aparut si varianta de scos APV pentru UCH-uri cu Johnson Controls, adica pentru Logan, Sandero si Duster...Felicitari, Gabi. Te-a chinuit oleaca, dar uite ca ti-a iesit. Munca trebuie apreciata.Respect ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum