Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator tda 7294

fwfw

Postări Recomandate

cred ca ai nevoie de o sursa in comutatie care se alimenteaza la 220v si iti scoate o tensiune simetrica...ai putea incerca sa modifici una industriala,rebobinand traful si umbland un pic la feedback....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fwfw

9

• tranzistor

3

• Dr.L

1

• mely17

1

Top autori în acest subiect

daca vrei sa o folosesti in "casa" de ce nu faci o sursa clasica/un traf de 630w pt 2 module ajunge, o punte de amperaj mai mare sau doua un filtraj de 2x10000 e suficient/......costul va fi mai mic in comparatie cu sursele in comutatie pentru masina/smps-usor de construit pana la traf dar prin incercari merge/ am vrut si eu sa fac dar nu prea arata estetic asa ca m-am lasat :jytuiyusau viewtopic.php?f=41&t=34816 mai avem de asteptat :freaza:

Link spre comentariu

din cate am citit smps-ul nu este asa de usor de realizat ,plus ca trebuie si un oscilosop ptr finalizarea lui, cel de 220v nu am ce sa fac cu el,eu dorea-m un 12v,13,8 la 30v +- simetric si curentul necesar ptr 2 module 2x100 cu tda7294.am gasit ceva la rubrica alimentatoare cu sg3525 nu pare asa greu de realizat si imi da si foarte multe detalii despre el si toate componentele smps-ului ,inclusiv confectionare choperului ,ami citesc si ma documentez si cred ca am sa ma apuc de acel convertor dc/dc nu ar fi greu aa de realizat .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări