cipriyan123 Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 cred ca ai nevoie de o sursa in comutatie care se alimenteaza la 220v si iti scoate o tensiune simetrica...ai putea incerca sa modifici una industriala,rebobinand traful si umbland un pic la feedback.... Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 face cineva pe site asa ceva contra cost bineinteles adica o sursa simetrica ptr a alimenta 2 module de 2x100w cu tda7294 Link spre comentariu
schukaru Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 daca vrei sa o folosesti in "casa" de ce nu faci o sursa clasica/un traf de 630w pt 2 module ajunge, o punte de amperaj mai mare sau doua un filtraj de 2x10000 e suficient/......costul va fi mai mic in comparatie cu sursele in comutatie pentru masina/smps-usor de construit pana la traf dar prin incercari merge/ am vrut si eu sa fac dar nu prea arata estetic asa ca m-am lasat :jytuiyusau viewtopic.php?f=41&t=34816 mai avem de asteptat Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 din cate am citit smps-ul nu este asa de usor de realizat ,plus ca trebuie si un oscilosop ptr finalizarea lui, cel de 220v nu am ce sa fac cu el,eu dorea-m un 12v,13,8 la 30v +- simetric si curentul necesar ptr 2 module 2x100 cu tda7294.am gasit ceva la rubrica alimentatoare cu sg3525 nu pare asa greu de realizat si imi da si foarte multe detalii despre el si toate componentele smps-ului ,inclusiv confectionare choperului ,ami citesc si ma documentez si cred ca am sa ma apuc de acel convertor dc/dc nu ar fi greu aa de realizat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum