Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristiano

2

• Ciprian Alexandrescu

2

• al_ex

1

Top autori în acest subiect

La mine nu merge!!!!!!!!!!! :( Am incercat cu mai multi clienti ftp.Oare de ce?Connecting to ftp.cadsoft.de< 220-Welcome the CadSoft Computer FTP service.< 220-Please log in as "anonymous" or "ftp".< 220 > USER anonymous< 230 Login successful. Have fun.> CWD /pub/program/4.14/< 250 Directory successfully changed.> TYPE A< 200 Switching to ASCII mode.> PASV< 227 Entering Passive Mode (217,7,101,210,136,157)> LIST /pub/program/4.14/Error Unable to establish data connection, error #10060

Link spre comentariu

La mine nu merge!!!!!!!!!!! :( Am incercat cu mai multi clienti ftp.Oare de ce?Connecting to ftp.cadsoft.de< 220-Welcome the CadSoft Computer FTP service.< 220-Please log in as "anonymous" or "ftp".< 220 > USER anonymous< 230 Login successful. Have fun.> CWD /pub/program/4.14/< 250 Directory successfully changed.> TYPE A< 200 Switching to ASCII mode.> PASV< 227 Entering Passive Mode (217,7,101,210,136,157)> LIST /pub/program/4.14/Error Unable to establish data connection, error #10060

Inseamna ca ISP-ul tau are firewall si nu permite accesul decat pe anumite porturi standard. Portul 21 se foloseste pt. comenzi (standard), iar pt. transferul de date se foloseste alt port, care se pare ca e blocat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări