feri.visky Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Ce parere aveti despre un catalog (cu poze) de radiouri ramanesti? ------------------------------------------------------------------- Pentru a completa datele dintr-un catalog, la care lucrez si care va fi tiparit sub patronajul Pro Radio Antic am nevoie de urmatoarele date de la cei care au in posesie, aparate de radio (numai) romanesti: Model: (de ex. Doina) Tip: (de ex. S553B1) Producator: (Radio Popular) Dimensiunea exterioara a cutiei in mm: Lungime X Inaltime X Adancime (in aceasta ordine)! Diametrul difuzorului in mm: D= Masa aparatului in kg: m= Deasemenea daca aveti instructiuni de utilizare a acestor aparate, va solicitam sa ne trimiteti o scanare de calitate... Multumim... Astept sugestii la continut, forma, intindere etc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 12, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 12, 2009 Game de unda... Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Si alti parametri de ex : numarul de lampi , care sunt lampile si /sau puterea/tensiunea inscriptionata pe capacul din spate al aparatului . Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Ar fi binevenit un asemenea catalog. Exista carti in care au fost tiparite schemele dar nu exista nici o publicatie un care sa apara si poze. Stim ca s-au fabricat, avem schema dar nu stim cum arata. Eu o sa pun la dispozitie tot materialul pe care il am. Poate ar fi interesant sa punem totusi si schema. Oare merita redesenata cu vreun CAD? S-ar vedea mult mai bine ca o scanare. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Multumesc pentru interes. Celelalte date le am... lipsesc acestea "palpabile"...Cum 90% dintre aparate sunt pe la colectionari, am facut acest demers...Astep Misa, masuratorile tale sunt convins ca tu vei fi primul, apoi tubeman, viobio... sunt toti cu colectii serioase... Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Ce masuratori? Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Model: (de ex. Doina) Tip: (de ex. S553B1) Producator: (Radio Popular) Dimensiunea exterioara a cutiei in mm: Lungime X Inaltime X Adancime (in aceasta ordine)! Diametrul difuzorului in mm: D= Masa aparatului in kg: m= Link spre comentariu
mișa Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Percepere.Am sa ma conformez. Doresc editarea catalogului. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Vezi ca ai un PM... Link spre comentariu
iulidan2 Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Eu am numai 2 romanesti, Enescu si S 643 A, daca e nevoie de date despre ele, le trimit. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 ma conformez si eu! Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Un exemplu (aproape tipic): Receptorul Carpati, S545U, in cartea "albastra", pg.30 spune: 430x278x197mm, in realitate: 400x285x200mm Masa nu e precizata cum nici dimensiunea difuzorului... Astept datele reale din colectiile Dvs. ... Link spre comentariu
bansaraba Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Pun si eu aici tabela cu radiouri romanesti scanata din cartea "Sfaturi pentru posesorii de radioreceptoare" a lui Dan Ciulin si Aurel Millea, din 1963. Sper sa fie cat mai corecta. Link spre comentariu
Andr3y Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Caracteristici Pacific 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum