Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 7294

vidax

Postări Recomandate

Ieri am luat 4 tda 7294/la astronomicul pret de 4 lei :nas: /Am facut cablajul pentru 2 dintre ele/ voiam sa le pun in punte cate 2 cu un defazor/Si aici s-au terminat visele nici unu nu functioneaza/ am verificat cabalajele si totul era ok :ras: M-am suparat si am luat un alt tda cu pretul de 18lei a mers fara probleme din prima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

4

• vidax

4

• zal

3

• bolek

2

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...
Vizitator crystyan28

acum cam doi ani am lucrat dj la o discoteca de la tara si intr-o seara cand am dat un pic mai tare mi sa ars una dintre statiile profi asa ca a doua zii am dat comanda de doua kit-uri cu tda 7294 punte.Din statia arsa nu am mai pastrat decat transformatorul radiatoarele si carcasa si placa de redresare.Cand mi-a venit comanda le-am montat si sa vedeti surpriza ca acea statie se auzea mai bn ca celelalte statii profi.Probabil finalii tda7294 erau originali deoarece scria pe ei SGS Thomson si kit-urile au costat 130ron/buc.Eu acum personal am tot un amplificator cu tda 7294 punte alimentat la +/-35 /10a si vreau sa spun ca se aude destul de bn si l-am folosit chiar si 12/15 ore constant in limita distorsiunilor sunt foarte multumit de 7294.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări