schukaru Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Ieri am luat 4 tda 7294/la astronomicul pret de 4 lei /Am facut cablajul pentru 2 dintre ele/ voiam sa le pun in punte cate 2 cu un defazor/Si aici s-au terminat visele nici unu nu functioneaza/ am verificat cabalajele si totul era ok M-am suparat si am luat un alt tda cu pretul de 18lei a mers fara probleme din prima Link spre comentariu
zal Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Alea care cost? 5 lei sînt f?c?turi sigure, am folosit din cele de 20-22 lei bucata ?i nu m-a durut capul (nici pe client). P?i eu ce am scris aici? Nu m-ar mira s? fie ni?te 2030 în?untru. Link spre comentariu
Vizitator crystyan28 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 acum cam doi ani am lucrat dj la o discoteca de la tara si intr-o seara cand am dat un pic mai tare mi sa ars una dintre statiile profi asa ca a doua zii am dat comanda de doua kit-uri cu tda 7294 punte.Din statia arsa nu am mai pastrat decat transformatorul radiatoarele si carcasa si placa de redresare.Cand mi-a venit comanda le-am montat si sa vedeti surpriza ca acea statie se auzea mai bn ca celelalte statii profi.Probabil finalii tda7294 erau originali deoarece scria pe ei SGS Thomson si kit-urile au costat 130ron/buc.Eu acum personal am tot un amplificator cu tda 7294 punte alimentat la +/-35 /10a si vreau sa spun ca se aude destul de bn si l-am folosit chiar si 12/15 ore constant in limita distorsiunilor sunt foarte multumit de 7294. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Îmi închipui cît de profesional era amplificatorul ăla care s-a ars. Parasonic, SQNY, ceva? Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 cand am dat un pic mai tare mi sa ars una dintre statiile profiDe la un PIC mai tare chiar se poate arde doar o statie pe care scrie "PROFI" (brand-name-ul) (http://www_profi_ro/). Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 mai exista deja un subiect cu 7294.Acesta se inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate