Vizitator djlore Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Firma Artis Design cu un prestigiu asa se mare care se lauda ca face si drege si incarca cartusele cu masini speciale sunt doar o chestie de imagine ca ii creeze clientului o oarecare incredere. Ce se intampla defapt in firma este un mare mister si ajungi sa il cunosti doar daca ai fost angajat acolo, in primul rand cartusele se incarca manual tot cu seringa nu folosesc masinile din dotare si aici citez explicatia patronului "Cu masina catusul se incarca in 4-5 ore si pierdem multi bani", asa ca ei cartusele le incarca cu seringa ceea ce puteti face si voi foarte bine acasa, nu aveti incredere in firmele de incarcari cartuse cu sloganuri pompoase gen artis. Numai zic ca ei curata cartusele cu pistol de aburi ceea ce este foarte daunator pentru un cartus si ii scurteaza vertiginos durata de viata datorita temperaturii mare la care este expusa diuza cartusului. La unele cartuse infundate ei nici macar nu isi dau silinta, le curata putin daca nu merg anunta clientul ca ii trebuie cartus nou si daca ar insista putin acel cartus s-ar desfunda dar ei cum nu se implica ce poti sa le ceri. Mai sunt unele cartuse de la imprimante hp care le incarca cu seringa si dupa operatiunea de incarcare ei baga o cate o bila in cartus si ajungi acasa si vezi ca zornaie ceva in cartus si nu stii ce, acea bil ao baga sa nu iasa cerneala pe unde au incarcat in loc sa incarce normal si sa astupe cu un dop de silicon ceea ce este foarte simplu. Si multe alte magarii care se fac, omul aduce imprimante la reparat si ea are un defect minor, ex un contact imperfect ssau un cartus pus incorect ei scriu pe factura de service ca au schimbat nu stiu ce capuri de printare ca au facut resoftare cand ei nu fac nimic. Aveti grija pe ce dati banii oameni buni. Am fost angajat aici si am vazut totul cu ochii meu cum se face, nu zic de la mine nimic. Firma artis e o mare escrocherie. Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 djlore, poate ave?i amabilitatea s? ne spune?i câte ceva despre cartu?e. Eu am dat o gr?mad? de bani pe tu?uri ?i cartu?e de înc?rcare. Am tot sp?lat la ele, ba cu ap?, ba cu un soi de alcohol. Suflam în ele de m? g?seau dracii; m? mânjam pe fa?? ?i pe mâini cu tu?urile acelea. Am observat c? duzele se corodeaz? în timp, chiar dac? imprimanta nu este utilizat?. La fel ?i cablajul de la circuitul acela care alimenteaz? duzele, ?i el se stric? repede. :cry: Eu credeam c? un cartu? este asemenea unui stilou, ?i deci poate fi reânc?rcat la infinit. Dar am fost foarte dezam?git când am constatat contrariul. Ave?i idee unde a? putea g?si informa?ii despre cartu?e ?i modul lor de utilizare ? Repet, ar fi frumos dac? a?i putea s? ne scrie?i câte ceva din experien?a dumneavoastr? cu aceste obiecte de strict? necesitate. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Cartusele nu sunt facute pentru utilizari multiple. Firma producatoare nu castiga bani grei din vanzarea imprimantelor ci din vanzarea consumabilelor. Cu fiecare generatie, scade calitatea cartuselor si cresc masurile de protectie pentru a descuraja reutilizarea lor.Gasesti tone de informatie despre reumplere/remanufacturare cartuse pe google...djlore, presupun ca stii cam cat costa o masina de refill profesionala... foarte putine firme isi permit sa investeasca in asa ceva.. Trebuie sa ai un volum de munca enorm ca sa iti recuperezi investitia (crede-ma ca e mult mai ieftin sa angajezi 10 "gigei" care sa "injecteze" cerneala 10 ore pe zi, non-stop) Link spre comentariu
Vizitator djlore Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 stiu cat costa o masina de refill profesionala si artis design detine o astfel de masina doar ca ei nu o folosesc, au folosito de 2 - 3 ori si acum o bate praful ca nu vrea "patronul" sa o foloseasca. o astfel de masina incarca cartusele prin diuza cartusului fara riscuri insa o incarcare completa a unui cartus dureaza in jur de 4, 5 ore ei doar se lauda ca incarca cu o astfel de masina insa tot la seringa se rezuma totul. Un cartus dupa refill este indicat sa il foloseste macar odata pe saptamana sa nu se usuce cerneala in diuza, deasemene ele se pot curata foarte bine cu tava de ultrasunete una pe net costa in jur de 60-80 de ron si cu ajutorul ei diuzele se desfund bine fara riscuri, deasemene le mai poti sterge cu alcool izopropilic doar diuza, sa nu intre in contact cu cablajul cartusului si dupa operatia de curatare sa ii dai o "amprenta" adica sa pui diuza pe un servetel care absoarbe bine si sa il lasi cateva minute. sa nu curatati diuza cu apa fierbinte caci ii face rau sau cu apa de la robinet. se foloseste doar apa distilata sau apa demineralizata, ea se foloseste in tava cu ultrasunete, insa cei de la artis pun apa de la robinet, putin le pasa lor de cartusele oamenilor. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 ?tii pentru epson ce cerneal? foloseau, ?i de unde se poate cump?ra??? Link spre comentariu
junior Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Eu m-am luat dupa reclama si surpriza : mi-au pun un tonner asa de prost ca se ia de pe foaia printata .Nici nu poti sa te atingi de ea ca apar dare , si asta desi a avut timp suficient sa se usuce pe coala .Halal profesionisti . Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Tonnerul nu se usuca oricat l-ai lasa tu Intradevar ti-au pus tonner prost, cu o temperatura mult mai mare de topire decat ti-ar trebui tie (imprimantei tale). Singura optiune este sa cureti (aspiri) bine de tot tonnerul din cartus si sa il umplii cu un tonner potrivit pentru imprimanta ta (fie el original sau compatibil) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 nu stiu cum e treaba cu reincarcatul dar mie mi la in carcat in 10 minute o firma cunoscuta in pl.(in spate la galerii) bineinteles ptr. firma Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 eu am o amarat de HP zgomotoasa ca un tramvai si o incarc cu ochii inchisi si nu comenteaza nik. am cumparat de la niste baietzi cerneala de canon si nu comenteaza nimic, pana acum merge perfect si o chinui ca pe naiba - pacat ca nu pot sa printez cu ea noaptea , zici ca e matriciala.nu inteleg dc cartusul nu comenteaza nik ca tipul de la care am cumparat imprimanta a zis ca ala e primul ei cartus. Link spre comentariu
Vizitator djlore Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 La imprimantele epson se foloseste cerneala pe baza de ulei si nu pe baza de apa cum folosesc celelalte imprimante,la partea cu refill ul la imprimantele epson e cam complicat,artis nu facea refill la imprimantele epson decat la cele laser si ca un sfat pentru toti userii de pe acest forum este sa va incarcati singurei cartusele acasa cu seringa decat sa va duceti la astfel de hoti care va ia 20 de lei pentru o incarcare a unui cartus si sa constatati ca a fost desfacut capacul cartusului defapt si incarcat cu seringa dupa care lipit cu picatura la loc cum fac ei . 100 ml de cerneala este la pretul de 9 lei si de acolo incarci de cateva ori singurel si iti mai si raman banuti de o bere sau ce vreti voi Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 eu la canonu` meu am incarcat cartusele de mi s-a acrit mie, cica cu cerneala compatibila. Merge de n-ai probleme, mai ales la scris, ca la partea cu pozele sta ceva mai rau, are cartusul ceva mai de nou, dar la nevoie pt un referat ceva merge.Tin minte ca am dat undeva pe la 50-60 lei pe 4 sticle de cerneala, 4 culori; au expirat din 2008 dar vad ca inca mai merg... Link spre comentariu
kog Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 eu dupa 3 incarcari am putut sa-mi bag... patentul in imprimanta ca mi s-au infundat diuzele de la cap, bineinteles incarcare facuta la artis design. Dupa prima incarcare la rece, adica primele 2-3 pagini ieseau bine, apoi literele se vedeau in ceata, abia se mai intelegea Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 toate ca toate dar acu 3-4 ani erau toata ziua calare pe mine la firma sa ma inrebe daca n-am imprimante de rezolvat... acu de cand s-au ajuns le dau telefon si dureaza 3-4 zile sa treaca.... asta daca se "aude" la primu telefon... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 Eu mi-am luat CISS. Are 200 ml rezervorul extern plus 68 ml in imprimanta si tine 100 de ani. Si apropo, un cap de imprimare care nu a vrut sa se desfunde nici dupa o ora de ultrasunete, s-a desfundat in 5 minute in apa plata fierbinte. N-are nici pe dracu, este exact cel de negru pe care il folosesc la cablaje si merge fain. Bineinteles ca mai intii am cumparat un cap nou, dar il tin de rezerva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum