Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft: un generator de semnale plin placa audio

adicontakt

Postări Recomandate

deci cum spune si titlu m-ar interesa un astfel de soft care sa genereze semnale (sinusoidal, dreptunghiular sau de care se poate, pe diferite frecvente si semnalul sa il culeg la iesirea placii audio prin mufa de casti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• dragostalpau

1

• simplex

1

Top autori în acest subiect

Gasesti la adresa de mai jos programul cerut:

http://www.world-voices.com/software/nchtone.html

Iti genereaza diverse semnale periodice uzuale.

Alte informatii:

Eu folosesc, MATLAB pentru generare semnale audio mai complicate. Scriu un mic programel de 10 linii si imi scoate in boxe practic orice sunet periodic, oricit de complicat ar fi. Totusi, pentru majoritatea cazurilor este suficient softul ce se poate descarca de la linkul mai sus dat.

Citeodata, dupa ce modelez functionarea unui circuit intr-un program de simulare, obtin niste forme de unda calculate (semnal iesire), dupa care le transpun in MATLAB si le scot prin placa de sunet in boxele calculatorului. Aud astfel sunetul produs de circuitul meu inainte de a-l construi.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

daca vrea cineva sa mai puna un link spre un "soft generator de semnale plin placa audio", adica ceea ce se asteapta sa gaseasca aici cineva care da click pe subiectul asta, sa-mi trimita un mesajaltfel intra cineva si in loc sa gaseasca ceea ce se asteapta, citeste nu stiu cite pagini de nimic, ca vor unii sa-l aiba mare (numarul de mesaje)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări